Calivita

Calivita je dinamično rastoče mednarodno podjetje. Ima pomembno vlogo pri popularizaciji novega, kakovostnejšega življenjskega sloga po vsem svetu. Slog zajema zdrav način prehranjevanja, redno telesno dejavnost in redno uživanje dodatkov k prehrani, ki pomagajo vzdrževati zdravje.

Proizvodnja naših prehranskih dopolnil poteka v skladu s strogimi načeli upravljanja in nadzora kakovosti trenutne dobre proizvodne prakse. Za zagotavljanje skladnosti s trenutno dobro proizvodno prakso z dobavitelji in sistemi sodelujemo v vsaki fazi proizvodnega procesa, vključno z nadzorom, preizkušanjem in testiranjem surovin in sestavnih delov, načrtovanjem, oblikovanjem, procesiranjem, testiranjem, pakiranjem, označevanjem, shranjevanjem in distribucijo. Trenutna dobra proizvodna praksa je poleg proizvodnega procesa povezana tudi s higieno in neprekinjenim usposabljanjem delavcev, ustreznimi delovnimi pogoji, ustreznim rokovanjem s surovinami in njihovim potrjevanjem, primernimi pogoji shranjevanja in dostave in vzdrževanjem celovite evidence glede vsake faze procesa proizvodnje, testiranja in distribucije.

Calivita ponuja tudi enkratno poslovno priložnost vsakemu posamezniku, da izbere zdrav življenjski slog in doseže večje bogastvo za svoje življenje.

Sistem Calivite deluje kot enoten globalni sistem v več kot tridesetih državah in sicer po načelih svojega Pravilnika o poslovanju, ki omogočajo izgradnjo stabilnega in donosnega posla. Člani lahko kupujejo izdelke in jih prodajajo naprej ter sponzorirajo svoje znance, prijatelje in družinske člane, da se pridružijo mreži. Ko pomagajo drugim do uspeha, s tem pripomorejo k svojemu uspehu. Podjetje zagotavlja optimalno okolje, ki spodbuja širitev in nagrajevanje svojih članov ter razvoj novih poslov z dodatnimi izplačili.

Kvaliteta Calivita izdelkov

100% KVALITETA – GARANCIJA USPEŠNOSTI

Zavedamo se, da je Calivita kakovost izdelkov osnova za uspešno poslovanje. Ponosni smo, da ima vsak od naših izdelkov 100% jamstvo kakovosti, ki zagotavlja varnost in zadovoljstvo naših strank.

Velika večina Calivita izdelkov je izdelana v farmacevtskem okolju v ZDA. Priprava izdelkov poteka v skladu s strogimi načeli zagotavljanja kakovosti (dobra proizvodna praksa), Ameriški urad za hrano in zdravila (FDA) pa izvaja stalna spremljanja in periodične preglede. Pri evropski distribuciji, kjer naši izdelki izpolnjujejo vse zahteve zakonodaje EU, tesno sodelujemo z lokalnimi organi za izdajo licenc ter s tem poskrbimo, da naši izdelki izpolnjujejo tudi lokalne zahteve.

STROG NADZOR KAKOVOSTI

Calivita si prizadeva zagotoviti samo najboljše za svoje potrošnike. Po našem mnenju to ne pomeni le razvoja ki ga določajo vaše potrebe, ampak tudi, da več kot 3.000 izkušenih in predanih strokovnjakov po svetu neumorno poskuša zagotoviti da naši izdelki temeljijo na najnovejših ugotovitvah raziskav in razvoju.

Naši strokovnjaki zagotavljajo kakovost in nadzor nad izdelki od njihovega izvora do tega, da dosežejo potrošnika, vam pa so na voljo vse informacije o tradicionalni medicini in najnovejših znanstvenih odkritjih.

Naši izdelki so preverjeni na več mestih, ko se surovine preoblikujejo v končni izdelek. Z 12.000 preizkusi na leto poskrbimo, da na trg vstopi več kot 500 čistih in visokokakovostnih sestavin.

KAJ CALIVITA IZDELKE RAZLIKUJE OD DRUGIH?

  • POPOLNOMA NARAVNI – iz naravnih surovin – z visoko biološko aktivnostjo izdelkov
  • HELATNI OBLIK (varna resorpcija)
  • POSTOPNA ABSORPCIJA (vpijanje) – TIMED RELASE (časovno sproščanje)
  • Calivita izdelki so LAHKO PREBAVLJIVI – večji del pripravki se jemlje na prazen želodec (brez težav z želodcem)
  • NE POŠKODUJEJO ORGANIZEM – niso strupeni
  • CENE CaliVita IZDELKOV so veliko bolj sprejemljive kot cene drugih izdelkov, ali zdravil in so na voljo več  uporabnikom

CERTIFIKATI, KI DOKAZUJEJO VISOKO KAKOVOST NAŠIH IZDELKOV:

U.S. Food and Drug Administration
Naša prehranska dopolnila so proizvedena in se tržijo pod nadzorom ameriškega ministrstva za hrano in zdravila ter v skladu z njihovimi zahtevami.
Good Manufacturing Practice
Proizvodnja naših prehranskih dopolnil poteka v skladu s strogim upravljanjem kakovosti in načeli nadzora kakovosti dobre proizvodne prakse.Dobra proizvodna praksa je povzetek minimalnih zahtev za nadzor kakovosti, določenih v povezavi s proizvodnjo zdravil, prehranskih dopolnil ali prehranskih izdelkov, vse od proizvodnje osnovnih materialov do delovne sile, ki sodeluje pri proizvodni, in upravljanja končnega izdelka.
United States Department of Agriculture
Certifikat, ki ga izdaja ameriško ministrstvo za kmetijstvo (USDA), jamči, da izdelek izpolnjuje zahteve ekološke pridelave.
European Union organic logo
Glavni namen evropskega logotipa je, da potrošniki enostavneje prepoznajo ekološko pridelane izdelke.Uporaba logotipa in ustrezno označevanje sta obvezna za vso ekološko pridelano, vnaprej pakirano hrano, proizvedeno v Evropski uniji.
Conformité Européene
Izdelek izpolnjuje vse zahteve Evropske unije.
U.S. Environmental Protection Agency
Certifikat ameriškega organa za zaščito okolja (EPA ali USEPA), ki jamči, da je vsaka sestavina izdelka nadzorovana in varna tako za okolje kot za ljudi.
Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung
Izdelek, ki ga je preverilo in ga priporoča Mednarodno združenje za elektrosmog in raziskave IGEF.