REKLAMACIJE

Mi smo tukaj za Vas!

Vkolikor nas želite pohvaliti, dati nam predlog ali izraziti nezadovoljstvo z uslugo na web shopu www.zdravjeiznarave.eu vas prosimo, da se nam javite na številko 040 61 82 61 ali na e-mail naslov: info@zdravjeiznarave.eu.

V slučaju, da ste nezadovljni s izdelki CaliVita vas prosimo, da se javite na kontakt številko
+386 (0)1 420 16 00 ali z e-mailom na: trgovina@calivita.si

Cenimo vsako Vašo povratno informacijo, da bi lahko pravočasno reagirali in preprečili negativne izkušnje.


Pravica do odstopa od nakupa: V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec pravico v 15. dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago se lahko vrne nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali.
Vse cene prehranskih dopolnil in izdelki namenjeni športnikom vključujejo 9,5% DDV, ostali izdelki pa 22% DDV.

Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati ponudniku v 15 dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

Kupec lahko ponudnika o odstopu od pogodbe obvesti preko elektronske pošte info@zdravjeiznarave.eu, na fax številko 01 420 16 09 ali na naslov CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana.

Sicer pa zadošča, da kupec prejeto blago vrne v roku za odstop od pogodbe, kar se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Naslov za vračilo blaga prodajalcu je CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Prosimo vas, da izdelek vrnete v originalni embalaži. Izdelek mora biti neodprt, nepoškodovan in v nespremenjeni količini. Kupec mora vrnjenim izdelkom priložiti račun oz. njegovo kopijo.

Ponudnik bo kupcu nemudoma vrnil vsa opravljena plačila, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Plačilo vam bomo povrnili z nakazilom na vaš osebni bančni račun (tega nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine žal ne izplačujemo. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

Kupec lahko vrne tudi blago, ki je bilo uničeno ali poškodovano ob prevozu. V tem primeru ponudnik opravi zamenjavo izdelka na svoje stroške. V primeru, da je poškodba na pošiljki, nastali zaradi prevoza, vidna, lahko kupec takšno pošiljko zavrne takoj pri dostavi.