Chromium Max 500 (100 kapsul)

19.50 

Izdelek za zmanjšanje apetita

Krom je eden bistvenih mikroelementov, ki jih naš organizem ni sposoben proizvesti in ga lahko pridobimo samo iz zunanjih virov. Sodeluje v normalni presnovi ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob, prispeva pa tudi k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi. S tem lahko pomaga preprečiti “željo” po sladkarijah (zmanjša apetit), ki je posledica nenadne spremembe ravni sladkorja v krvi, na ta način pa izboljša učinkovitost shujševalnih diet.

Kategorija:

Opis

Krom ima pomembno vlogo v presnovi ogljikovih hidratov in spodbuja delovanje inzulina. Najdemo ga predvsem v kakavu, kavi, oreščkih in polnozrnati moki. Pri dnevnem vnosu kroma, ki je manjši od 20 µg, pride do motenj glukozne tolerance, saj celice postanejo manj občutljive na inzulin.

Komu priporočamo:
    • Kot dopolnilo pri shujševalni dieti in za zmanjšanje apetita
    • Kot pomoč za dosego normalne ravni sladkorja v krvi.

Ena kapsula Chromium Max 500 zagotavlja toliko kroma kot 5 porcij (420gr) brokolija!

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Krom 60 mcg 150%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 kapsula na dan.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo:Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere! Izdelek ni nadomestilo za primerno shujševalno dieto, telesno aktivnost in kakršno koli potrebno spremembo življenjskega sloga.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 kaps.

Title

Go to Top