HerbAid + (300 ml)

67.22 

100% naraven

Kategorija:

Opis

100% naravni švicarski zeliščni izdelek

HerbAid+ je izjemno učinkovita zeliščna esenca s 53 najkakovostnejšimi sestavinami zdravilnih rastlin. Ponuja rešitev za širok spekter težav, od gospodinjskih poškodb prek težav s kožo do lepotne nege.

HerbAid+ je stoodstotno čist in naraven. Ne vsebuje nobenih kemikalij ali sintetičnih materialov, prav tako ne vsebuje nobenih barvil, dišav, arom ali dodatkov; zato vam ni treba skrbeti, da bi se med proizvodnim procesom uporabila kakšna neprijetna snov.

Zahvaljujoč manjšim stekleničkam za ponovno polnjenje, ki jih boste našli v paketu, bodo lahko vsi člani družine nosili svoje eliksirje HerbAid+ s seboj, ko gredo v službo ali na pohod. Te stekleničke so tako majhne, da se priročno prilegajo v vsako torbico ali nahrbtnik.

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
HerbAid+ je 100-odstotno naraven eliksir visoke čistosti iz izvlečkov švicarskih zdravilnih rastlin, ki temelji na recepturi s tisočletno zgodovino. Ne glede na to,
ali gre za pike, odrgnine, manjše opekline ali rane, draženje kože ali manjše vnetje, lahko njegove učinkovine priskočijo na pomoč. Uporabljate ga lahko tudi pri vsakodnevni kozmetični negi kože
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
razpršite na prizadeto kožo 1-2 krat na dan z razdalje 8-10 cm. Po potrebi gladite kožo, dokler se popolnoma ne vpije. Lahko seuporablja nerazredčeno ali razredčeno z vodo.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: če je vaša koža občutljiva na katerokoli sestavino izdelka ali če se pojavi kakršna koli alergijska reakcija nanjo, takoj prenehajte z uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. Če vam pride v oči, jih sperite z veliko vode. Če dojite, izdelka ne uporabljajte tam, kjer bi ga dojenček lahko zaužil.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hraniti na hladnem in suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe. Hraniti izven dosega otrok. Uporabite v 12 mesecih po odprtju.

Dodatne informacije

Pakiranje:

300 ml

Title

Go to Top