Noni kapsule (90 kaps)

37.50 

Kapsule Morinda Citrifolia

Noni kapsule za dobro zdravje. Vsaka kapsula vsebuje 400 mg Morinda Citrifolia. Noni vsebuje 18 različnih aminokislin, encime, vitamine, mineralne snovi, kseronin, prokseronin, skopoletin, damnakantal, za pomoč pri ohranjanju ali obnovi zdravja, naj gre za razstrupljanje ali obdobje, ko vaš imunski sistem potrebuje več podpore.

Opis

Poleg soka Nonija lahko se odločite tudi za koristne učinke nonija v obliki kapsul. Noni  vsebuje 18 aminokislin, vitamine A, C, E, B1, B2, B6, B12, fosfor, natrij, kalij, železo, mangan, magnezij, molibden in elemente v sledovih. Ne vsebuje maščob in proteinov.

Komu  priporočamo noni kapsule:

  • Vsem, za  imunski sistem
  • Za izboljšanje uravnovešenega delovanja telesa
  • Kot dopolnilo postopkom razstrupljanja

Noni je treba jemati na tešče, tako kapsule kot sok. Dnevna količina in pogostnost jemanja sta odvisni od težav posameznikovega zdravja. Preventivno vzamemo 1 kapsulo ali 30 ml soka zjutraj, vsaj pol ure pred obrokom. Po odprtju steklenico s sokom hranimo v hladilniku. Pri resnih težavah z zdravjem je treba noni vzeti večkrat na dan, običajno tudi v večjih količinah, in ga jemati tudi dovolj dolgo (mesece), da bi iz njega dobili vse, kar premore.

 

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Noni – Morinda citrifolia 400 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 kapsula na dan na tešče.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo:

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

90 kaps.

Title

Go to Top