OrganiCare Rescue gel (60 ml)

15.90 

Ni na zalogi

Mazilo za pike komarjev

Takojšnje olajšanje bolečin, hlajenje in sprostitev v naslednjih primerih:  revmatske bolečine, mišični krči in izvini, sončne opekline,  piki žuželk, zaprte dihalne poti. Mazilo za zunanjo uporabo. Dermatološko testirano.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Ekološko mazilo za hitro pomoč pri bolečinah, hlajenje in sprostitev kože. Vsebuje odlične sestavine, kot so aloe vera, olivno olje, mentol, kafra, kamilica, žajbelj, rožmarin, vražji krempelj in arnika.
Embalaža s priročnim krogličnim nanosom omogoča hiter nanos in takojšnje olajšanje pri revmatskih bolečinah, mišičnih krčih in izvinih, opečeni koži, pikih insektov ali zamašenih dihalnih poteh. Njegova uporaba je naravnost idealna po športnih aktivnostih, kot tudi v času izletov in počitnic.
Navodila za uporabo: Gel nanesite s pomočjo roll-on aplikatorja na del telesa, ki ste se ga namenili negovati (kot npr. hrbet, roke, noge, kolena, sklepi …). Po nanosu s krožnimi gibi nežno masirajte mesto,  kamor ste nanesli gel približno eno minuto. Po krožni masaži nego dokončajte z nežno masažo dela telesa dokler se gel popolnoma ne vpije v kožo.

Idealno za otroke

Čeprav imajo otroci običajno raje izdelke, ki so najbolj priljubljeni v šoli ali v vrtcu, so za njihove starše prav tako pomembni zdravje njihove kože in zaščita pred alergijami. Ekološko kozmetiko lahko uporablja vsa družina, zato poskusimo zanjo navdušiti tudi otroke. Tudi oni nam bodo hvaležni, če se jim več ne bo treba boriti z izpuščaji.

 

Aktivne sestavine: (Glej deklaracijo) *RDA:
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Aqua, Aloe Barbadensis leaf extract*, Rosmarinus Officinalis leaf extract*, Olea Europaea fruit extract*, Algin, Triticum Vulgare Germ Oil*, Chamomilla Recutita flower extract, Salvia Officinalis extract*, Menthol, Cinnamomum Camphora bark oil, Harpagophytum Procumbens extract, Arnica Montana extract and Maltodextrin, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol.

*Iz certificirane ekološke pridelave. 99,78 % vseh sestavin je naravnega izvora – 95,38 % rastlinskih sestavin prihaja iz ekološke pridelave – 20,22 % vseh sestavin je ekološko pridelanih.

Opozorilo: Za zunanjo uporabo. Dermatološko testirano.

Uporabno 12 mesecev od odprtja embalaže.

(*RDA=Daily Value)

Dodatne informacije

Pakiranje:

60 ml.

Title

Go to Top