Pre Steps Daily (60 ml)

17.90 

Vitamini za dojenčke in mlajše otroke

Vitamini za dojenčke in mlajše otroke so preprosti za uporabo, dobrega okusa in se zahvaljujoč tekoči obliki tudi učinkovito absorbira.

Opis

Vitamini za dojenčke in mlajše otroke, z okusom po pomaranči. Izdelek še vedno zagotavlja aktivne sestavine v tekoči obliki, tako da je njegovo odmerjanje enostavno in ga telo enostavneje uporabi. Pre Steps Daily je popolna izbira, če želite zelo majhnim otrokom zagotoviti vitamine, ki jih potrebujejo za zdrav telesni in duševni razvoj.

Komu ga priporočamo:
  • Dojenčkom in mlajšim otrokom za vsakodnevno uporabo, da pridobijo vse vitamine, ki jih potrebujejo za zdravo rast ter telesni in duševni razvoj.

Otroci s pravilno prehrano rastejo zdravo, se učijo hitreje in se na splošno počutijo bolje. S stališča prehranjevanja je zgodnje otroštvo še posebej pomembno. V tem obdobju se prebavni sistem hitro razvija, prav tako pa se začnejo oblikovati prehranjevalne navade.

Aktivne sestavine na 1 ml: (Glej deklaracijo) *RDA:
Vitamin C 35 mg 44%
Vitamin B3 8 mg 50%
Pantotenska kislina 3 mg 50%
Vitamin E 4 mg 33%
Vitamin B2 0,6 mg 43%
Vitamin B1 0,5 mg 46%
Vitamin B6 0,4 mg 29%
Vitamin A 400 mcg 50%
Vitamin B12 0,5 mcg 20%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 ml dnevno zjutraj ob obroku ali takoj po njem.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Če je na voljo zadostna količina materinega mleka, prvih šest mesecev priporočamo izključno dojenje. Pred dolgotrajno uporabo izdelka se posvetujte s pediatrom. Izdelek ne nadomešča uravnotežene in raznovrstne prehrane.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

60 ml.

Title

Go to Top