Ac-Zymes (100 kapsul)

22.50 

Lactobacillus Acidophilus

Probiotiki AC-Zymes vsebuje 2 milijarde acidofilnih bakterij Lactobacillus Acidophilus v eni kapsuli. Naravni probiotiki za zdravo črevesno floro.

Kategorija:

Opis

Probiotik AC Zymes (čisti acidofilus) – ima večjo možnost kombiniranja. V eni kapsuli vsebuje 2 milijardi acidofilnih bakterij (Lactobacillus Acidophilus). Acidofilus je zelo odporna in uporabna bakterija, ki je del normalne bakterijske flore našega prebavnega trakta. Naloga bakterij je podpora in ohranjanje zdravega črevesnega sistema, saj lahko nadomeščajo vsakodnevno izgubljene probiotične celice in sodelujejo v aktivnostih imunskega sistema.

Komu priporočamo:
  • Med ali po zdravljenju z antibiotiki
  • V primeru prebavnih težav, ki so posledica stresa
  • Osebam z želodčnimi težavami ali drisko
  • Osebam, ki so podvrženi škodljivim učinkom alkohola in kajenja na črevesno floro

Bakterije v črevesju!

V našem  telesu živi dvajsetkrat več bakterij, kot imamo celic, iz katerih je sestavljeno telo.  Pri ohranjanju zdravega ravnovesja v organizmu pa vloga dobrih bakterij ni prav nič manjša od vloge telesnih celic. Imeti prave bakterije je vitalnega pomena za zdravo prebavo,  ohranjanje učinkovitega imunskega sistema in obenem tudi za odpornost pred vdorom škodljivih bakterij. Kajti niso vse bakterije koristne, niti niso vse po vrsti škodljive. Patogene ali škodljive bakterije lahko povzročijo okužbo (kar pomeni, da se čezmerno razrastejo) ali pa povzročajo škodo posredno s toksini, ki jih izločajo. Njihovi toksini zelo pogosto povzročijo vnetja, zlasti v prebavnih poteh. Koristne bakterije (najbolj razširjeni družini sta Lactobacillus in Bifidobacteria) pa skrbijo za to, da se škodljive bakterije ne bi razmnožile čezmerno, ko jih imunski sistem ne zmore več obvladovati in lahko zbolimo. Kar pojemo kot hrano ali prehransko dopolnilo pomembno soustvarja zdravo bakterijsko ravnovesje in posredno vpliva na naše zdravje.

Aktivne sestavine tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
Lactobacilus acidophilus 2milijardi
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 kapsula dnevno. Zaužijte jo zjutraj med obrokom ali takoj po njem.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo!V primeru driske poleg jemanja izdelka izvajajte tudi splošne ukrepe (uživajte veliko tekočine). V primeru resnih bolezni želodca in črevesja (npr. razjed ali vnetnih črevesnih bolezni) se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom!

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 kaps.

Title

Go to Top