Green Care (240 tablet)

21.90 

Lucerna za želodčne težave

Alfalfa izboljšuje imunski sistem, pomaga pri nevtralizaciji in izločanju želodčne kisline. Lucerna se uporablja za želodčne težave in je zdravi vir vitamina K.

Opis

Izdelek Green Care je izdelan iz lucerne, ki se zaradi svojih številnih pozitivnih učinkov v tradicionalni medicini uporablja že zelo dolgo. Kot naravni diuretik je lahko primerno dopolnilo pri alkalnih dietah. Vsebuje veliko vitaminov in mineralnih snovi, ki spodbujajo delovanje našega telesa. Ker vsebuje velike količine klorofila, lucerna odlično vpliva na razstrupljanje telesa.
Telesu pomaga pri absorpciji in asimilaciji ogljikovih hidratov in beljakovin. Lucerna ali Alfalfa je vsestranska rastlina, katere številne blagodejne učinke je skoraj nemogoče našteti. Med sodobnimi, modnimi dodatki k prehrani, ima alfalfa vlogo Pepelke. Prišel je čas, da si ta rastlina ponovno pridobi mesto in pozornost, ki si ga upravičeno tudi zasluži. Listi lucerne uravnavajo presnovo, zaustavljajo absorpcijo holesterola in ustvarjanje krvnih strdkov ter delujejo kot odličen antioksidant.

Ajurvedski zdravniki starodavne Indije so uporabljali lucerno za zdravljenje čira, predpisovali pa so ga tudi za bolečine pri artritisu in zadrževanju vode (edem). Po besedah starešine Halimbe, velikega poznavalca zdravilnih rastlin, učinkuje alfalfa tudi za zdravljenje golše (struma).

Komu priporočamo Green Care:
  • Za razstrupljanje in alkalizacijo
  • Starejšim za povečanje telesne zmogljivosti in življenjsko moč ter kot pomoč za boljši spanec
  • V primeru pogostega zaprtja
  • Vsem, za pogoste krvavitve iz nosu

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Listi alfalfe (lucerne) 500 mg
Magnezij 25 mg 53%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
4-8 tablet dnevno.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Vsakim trem mesecem neprekinjenega uživanja naj sledi en mesec premora! Osebe, ki jemljejo sredstva proti strjevanju krvi, naj se posvetujejo z zdravnikom, preden začnejo uživati katerikoli proizvod, ki vsebuje vitamin K!

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

240 tab.

Title

Go to Top