Acai Organic Pack (4 x 473 ml)

Original price was: 163.59 €.Current price is: 122.69 €.

Ni na zalogi

Ekološki Acai – Super antioksidant

Paket vsebuje 4 plastenke bio acai soka s certifikatom organske pridelave v ljubki in priročni embalaži, primerni za dostavo. Bio Acai sok je z izrednim antioksidativnim učinkom in vplivom na zdravo delovanje telesa pravo supersadje.

Ni na zalogi

Opis

Organic Acai je s 100-odstotno vsebino acai z ekološkim certifikatom. Izdelek ne vsebuje nobenega drugega sadja, zato pozitivnih učinkov acai na noben način ne redčimo. Sok sadja ima naravno eksotično aromo in se lahko enostavno odmerja za vse družinske člane. Ekološki Acai ne vsebuje dodanega sladkorja, umetnih arom, barvil ali ojačevalcev okusa. Obdelani acai je proizveden na ekoloških kmetijah, zato ni onesnažen z umetnimi gnojili, pesticidi ali drugimi kemikalijami. To lahko pomeni daljše obdobje dozorevanja, vendar sadje na koncu tega procesa vsebuje več hranil in arom, pri procesu pa ne onesnažujemo prsti in obenem skrbimo za prihodnost naših otrok.

Komu ga priporočamo:

  • Osebam, ki potrebujejo močno zaščito antioksidantov
  • Vsem, ki se borijo proti debelosti
  • Vsem, ki želijo ustrezno dopolnilo pri presnovnemu sindromu

 

Aktivne sestavine/30 ml: (Glej deklaracijo) *RDA:
Sok celih sadežev acai (Euterpe oleracea) 25010 mg
Koncentrat jabolčnega soka 3130 mg
Koncentrat soka divje češnje 3185 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
2 jušni žlici na dan (30 ml)
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine: Citronska kislina.

Prehransko dopolnilo

Opozorilo!Po odprtju izdelek hranite v hladilniku. Ne priporočamo nosečnicam in doječim materam. Osebe z okvarami ledvic nej se pred uporabo posvetujejo s svojim osebnim zdravnikom, saj izdelek vsebuje večje količine kalija. Ni priporočljivo za bolnike, ki jemljejo zaviralce imunskega Sistema.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

4 x 473 ml.

Title

Go to Top