CoQ10 Lozenges 30mg (30 tablet)

27.50 

Q10 v tabletah za hitrejše delovanje

Podjezična 30 mg tableta  Q10 se raztopi v nekaj minutah, ter pride v krvni obtok prek krvnih žil pod jezikom, organizem tako absorbira vsebino koencima v celoti. Osebe ki imajo slabo prekrvavitev po tej poti dosežejo hitrejše in učinkovitejše delovanje.

Kategorija:

Opis

Koencim Q10 je učinkovina s takojšnjimi blagodejnimi učinki. Mislimo hitreje, naša vzdržljivost se poveča in oddajamo neomejeno življenjsko energijo. Ni naključje, da je koencim Q10 nepogrešljiva molekula pri tvorbi energije celic. Naše telo je sposobno samo sintetizirati koencim Q10, vendar se tvorba po 30. letu starosti zmanjša.

Komu ga priporočamo? 
  • Vsem, ki opravljajo težka fizična in mentalna dela ter športnikom
  • Osebam, ki želijo povečati raven energije
  • Vsem nad 30. letom starosti

Podjezične tablete!

Koencim se ob pravilni uporabi absorbira skozi ustno sluznico, takoj vstopi v krvni obtok in sprosti svoj blagodejni učinek. V primeru absorpcije skozi črevo se lahko aktivne sestavine oralno apliciranih pripravkov v večji ali manjši meri presnovijo v jetrih in tako mesto v telesu, kjer bi naj učinkovale, doseže manjša količina teh sestavin. Koencim Q10, ki se absorbira skozi ustno sluznico izpod jezika – podjezične tablete, se izogne temu metabolizmu v jetrih oziroma t.i. učinku prvega prehoda in količina koencima, ki doseže ciljna tkiva, zato ni nič manjša. Dodatna nadvse ugodna prednost CO Q10 Lozenges je njegov blagodejen učinek v sami ustni votlini. Prav gotovo ste že opazili, da koencim Q10 pridobiva na veljavi tudi na področju nege ustne votline. Ko vzamete Lozenges koencim Q10 podjezično tableto, hkrati zagotovite visok odmerek koencima Q10 svojemu telesu kot tudi neposredno svoji ustni sluznici in dlesnim.

Aktivne sestavine na tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
Koencim Q10 30 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 tableta dnevno.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Izdelek je občutljiv na toploto in svetlobo, kar je treba upoštevati pri hranjenju. Kakovost čistega koencima Q10 se pri temperaturah okrog 35 °C poslabša. Nosečnice in doječe matere naj se pred jemanjem koencima Q10 posvetujejo z zdravnikom!

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

30 tab.

Title

Go to Top