Beauty Formula (60 tablet)

31.90 

Vitamini za lase, kožo in nohte

Kompleks hialuronske kisline, kolagena, vitaminov, mineralov, aminokislin in zelišč v prehranskom dopolnilu Beauty Formula vašo kožo ohranja mlado in prožno, vaše lase sijoče in goste, vaše nohte pa močne in vzdržljive.

Opis

Beauty Formula prehransko dopolnilo s hiauluronsko kislino, ki veže vodo in nadomešča nižjo vsebnost tekočine v plasteh kože in kožo zmehča ter jo izpopolni. S tem zmanjša vidnost gubic in okrepi kolagenska tkiva. Vsebuje najboljše vitamine in minerale, aminokisline, kolagen tipa 1 in tipa 3, ki sta za kožo najbolj koristna, ter  izvleček preslice.

Aminokisline, kot sta L-cistein in L-metionin, močno pripomorejo k ohranjanju zdrave strukture vaših las. Cink podpira vaš imunski sistem, poleg tega pa pomaga pri ohranjanju zdrave strukture kože. Baker ima pomembno vlogo pri ohranjanju barve vaše kože in las, jod pa je mikroelement, ki podpira zdravje las, kože in nohtov. Poleg tega dobro znani vitamini A, C, B1 in B6 ščitijo vaše celice pred oksidativnim stresom in poskrbijo za zdrav videz.

Beauty formula so vitamini za lase, kožo in nohte in se priporočama ljudem s suho in luskasto kožo ali tistim, ki imajo težave z izpadanjem las.

Komu priporočamo:
  • Osebam, ki se borijo z izgubo las
  • Vsem z razcepljenimi lasmi in lasmi, ki se radi lomijo
  • Vsem s krhkimi nohti, ki se zlahka zlomijo
  • Vsakomur, ki želi izboljšati svoj videz ali želi ohraniti zdravje svojih las, kože in nohtov

Nohti – zrcalo našeg telesa!

Ali so vaši nohti čvrsti, gladki, nežno rožnati z jasno nohtno lunico?
Če je vaš odgovor pritrdilen, potem imate zdrave nohte. Nohti so sestavljeni predvsem iz beljakovine, ki se imenuje keratin in daje nohtom obliko ter trdnost, maščobe in voda med plastmi keratina pa dajejo nohtom sijaj in prožnost.

Ohranite lepoto svojih las

Zaradi škodljivih učinkov sončne toplote in žarkov naša koža, lasje in nohti v poletnih mesecih zahtevajo še dodatno nego in zaščito. Lase pa lahko okrepimo od znotraj in sicer z vitamini B kompleksa oziroma z dovajanjem vitaminov A, B in D, ki vsebujejo zadostne količine železa, cinka in selena, ki se z lahkoto absorbirajo.

Žveplove aminokisline, kot sta L-cistein in L-metionin, ki so uporabljene v formuli, so gradniki beljakovin (keratina) in sestavljajo približno 95% las – zato pomembno pripomorejo k ohranjanju zdrave strukture las. Njihov nanos je še posebej priporočljiv za šibke, lomljive lase in blagodejno vpliva na elastičnost kože, kakor tudi na strukturo nohtov.

 

Viri: Three clinical studies showing the anti-aging benefits of sodium salicylate in human skin – Merinville, Journal of Cosmetic Dermatology, 9, 174–184 2010 Sep;9(3):174-84
Salicylic acid as a peeling agent: a comprehensive review – Tasleem Arif Clin Cosmet Investig Dermatol. 2015; 8: 455-461.
Improvement of skin condition in striae distensae: development, characterization and clinical efficacy of a cosmetic product containing Punica granatum seed oil and Croton lechleri resin extract – Cătălina Bogdan, Drug Des Devel Ther. 2017; 11: 521-531.
Preparation and characterization of herbal creams for improvement of skin viscoelastic properties – Ahshawat M Int J Cosmet Sci. 2008 Jun;30(3):183-93.
The effect of Aloe vera gel and sweet almond oil on striae gravidarum in nulliparous women – Hajhashemi M J Matern Fetal Neonatal Med. 2017 May 19:1-6.
Effect of pre-treatment of almond oil on ultraviolet B-induced cutaneous photoaging in mice – Sultana Y et al., J Cosmet Dermatol. 2007 Mar;6(1):14-9.
Use of silicon for skin and hair care: an approach of chemical forms available and efficacy – Lidiane Advincula de Araújo et al., An Bras Dermatol. 2016;91(3):331-5.
Role of Micronutrients in Skin Health and Function – Kyungho Park, Biomol Ther 23(3), 207-217 (2015)

Aktivne sestavine tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
Hidroliziran kolagen 250 mg
L-methionin 50 mg
L-cistein 50 mg
Hialuronska kislina (kompleks) 30 mg 167%
Vitamin B1 (tiamin) 2.2 mg 313%
Vitamin A 751 mcg 94%
Jod 50 mcg 33%
Vitamin C 20 mg 25%
Cink 10 mg 67%
Baker 2 mg 160%
Vitamin B6 (piridoksin) 2.8 mg 200%
Ekstrakt njivske preslice (10 : 1) 150 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 dnevno.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo:

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

60 tab.

Title

Go to Top