Bee Power (50 kapsul)

13.50 

Matični mleček za imunski sistem

Matični mleček v izdelku Bee Power je pripravek je najdragocenejši pridelek iz čebeljega panja in skrivnost dolgoživosti, velikosti in izjemne plodnosti čebele matice.

Opis

Bee Power vsebuje izvleček matičnega mlečka. Matični mleček je snov, ki jo čebele delavke hranijo mladim čebelam, ki se izvalijo, in svoji matici, ko vali jajca. Morda je prav to razlog, da lahko matica zvali od 1000 do 1500 jajčec na dan in je njena življenjska doba toliko daljša.
V nasprotju s čebelami delavkami, ki živijo od 4 do 6 tednov, odvisno od sezone, in troti, ki živijo 5 tednov, lahko matica živi tudi 3 do 4 leta. Matični mleček je slina čebel delavk, njena sestava pa je zelo kompleksna in v glavnem temelji na visokokakovostnih beljakovinah.

Komu priporočamo matični mleček:
  • Vsem, ki so izpostavljeni večji telesni aktivnosti in drugim naporom
  • Vsem, ki cenijo zaklade iz čebeljega panja

 

Aktivne sestavine tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
Koncentrat matičnega mlečka (enakovreden dozi 150 mg svežega matičnega mlečka) 50 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 kapsula dnevno.Zaužijte jo med obrokom ali takoj po njem.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo:Matični mleček je izdelan iz cvetnega prahu, medu in sline čebel delavk, zato ni primeren za osebe z alergijami na cvetni prah in izdelke iz medu! Če se med jemanjem pojavijo alergijske reakcije, takoj prekinite z uporabo! Hranite na hladnem mestu!

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

50 kaps.

Title

Go to Top