Mega CoQ10 Plus (60 kapsul)

43.90 

Mega Koencim Q10

 

Kategorija:

Opis

Pripravek z visokim odmerkom koencima Q10, dopolnjenega z antioksidanti, karotenom, vitaminom E in selenom nudi polno mero energije. Jasno je, da moramo po 30. letu starosti, ne glede na naše zdravje, nadomestiti zmanjšano tvorbo koencima CoQ10.

Komu  priporočamo Mega Koencim? 
  • Vsem, ki opravljajo težka fizična in mentalna dela ter športnikom
  • Osebam, ki želijo povečati raven energije

Koencim Q10 je v maščobi topen encim, kar med drugim pomeni, da je učinkovit samo ob daljšem rednem uživanju, s katerim je dobro nadaljevati tudi po izkazanem pozitivnem učinku. Za učinkovito absorpcijo je pametno jemati več manjših odmerkov. Omenjene dejavnike smo upoštevali pri zasnovi različice v odmerku 50 mg in veseli smo, da lahko pomagamo izboljšati kakovost življenja vseh, ki koencim Q10 jemljejo v terapevtske namene.

Ali ste vedeli?

1 kapsula Mega CoQ10 Plus zagotovi toliko koencima Q10 kot 1,3 kg govejih jetrc ali 6,4 kg piščančjih prsi.

 

Aktivne sestavine na tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
Koencim Q10 50 mg
Vitamin E 6,7 mg 56%
Vitamin A (beta-karoten) 330 mcg 41%
Selen 10 mcg 18%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 kapsula na dan.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Pri shranjevanju upoštevajte, da je izdelek občutljiv na toploto in svetlobo. Kakovost čistega koencima Q10 začne upadati pri temperaturi, višji od 35 °C. Če ste noseči ali dojite, se pred jemanjem dopolnila posvetujte z zdravnikom.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

60 kaps.

Title

Go to Top