Vein Protex (60 tab)

35.91 

Naravne zeliščne tablete proti alergiji in za zaščito žil

Tablete proti alergiji (brez recepta) na cvetni prah, ambrozijo, alergije na koži, pri prehranskih alergijah, pri intoleranciji histamina in za zaščito žil. Vein Protex je najboljši naravni izdelek ki pomaga vsem ki trpijo srbeče oči, solzenje, kihanje, izgubo voha ali neprekinjen izcedek iz nosu.

Opis

Alergija je sezonska ali celoletna

Vein Protex tablete proti alergiji ki so sezonske ali celoletne vsebuje naravne antihistaminike, zmanjšani bodo simptomi kot srbečica oči, solzenje, napadi kihanja in neprekinjen izcedek iz nosu.
Glavna sestavina pa tako imenovan OPC (oligomerični proantocianidni kompleks) – izvleček semena grozdja, močan antioksidant ki odlično vpliva na alergije.
OPC lahko uporabite ko že pride do alergije, in ni bilo časa za pripravo, ke znatno in hitro zmanjšuje telesne simptome alergije. Uporaba OPC-a ne moti imunoterapijo kot OPC ne preprečuje tvorbo protiteles na določene alergene.

Seneni nahod ni nevarna bolezen, vendar pogosto močno poslabša kakovost življenja. Seneni nahod povzročajo pelodi vetrocvetk, ki cvetijo od februarja do pozne jeseni. Že februarja in marca cvetita jelša in leska. Marca in aprila cvetijo topol, vrba in brest. Breza cveti aprila in maja, trave maja in junija. Poleti in jeseni cvetijo zeli in pleveli. Pelodi se prenašajo po zraku z vetrom in lahko potujejo kilometre daleč. V primeru seneneg nahoda jemljite tablete Vein protex  ki zavirajo učinke histamina.

Vein Protex za zdrave vene

Antioksidanti imajo pomembno vlogo pri zaščiti žil, saj so ateroskleroza in druge žilne bolezni pogosto posledica škodljivih učinkov prostih radikalov. Vein ProteX je izdelek na osnovi antioksidantov z aktivnimi sestavinami, ki krepijo in ščitijo žile. Proti prostim radikalom se skupaj borijo aktivne sestavine iz izvlečka grozdnih semen, dopolnjene s kompleksom hesperidina. Po drugi strani pa sta ingver in kurkuma v ljudski medicini poznana po tem, da spodbujata prekrvavitev.

 

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Vitamin C 250 mg 312%
Metil-sulfonil-metan (MSM) 150 mg
OPC kompleks (izvleček iz grozdnih pešk) 100 mg
Izvleček korenine ingverja 66.6 mg
Kurkuma (std. 95% kurkume) 50 mg
Hesperidin 15 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 tableta na dan.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Formula ne more nadomestiti posvetov pri zdravniku in morebitnega zdravljenja. V primeru žilnih bolezni se pred uporabo posvetujte z zdravnikom! Pred uporabo izdelka v času nosečnosti in dojenja se posvetujte z zdravnikom! Za najboljše rezultate priporočamo vsaj 3-mesečno uporabo izdelka.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

60 tab.

Title

Go to Top