Tahitian Noni (946 ml)

54.90 

Morinda Citrifolia za otroke in odrasle

Original Tahitian Noni je kompleksen pripravek, zasnovan za podporo vašega zdravja, bogat z vitamini, aminokislinami in minerali. Tahitian Noni spodbuja imunski sitem otrok in odraslih.

[rev_slider alias=”izdelki-slider”]

Opis

Morinda citrifolia (ki jo v polinezijskem jeziku imenujejo noni) je eksotično, posebno sadje, ki vsebuje več izjemno pomembnih snovi. Že stoletja ga učinkovito uporabljajo v Polineziji, na Tahitiju in Havajih, zdaj je postal priljubljen tudi pri nas.

Noni sok vsebuje 18 aminokislin, vitamine A, C, E, B1, B2, B6, B12, fosfor, natrij, kalij, železo, mangan, magnezij, molibden in elemente v sledovih. Ne vsebuje maščob in proteinov.

Komu priporočamo Noni Original:
  • Vsem, ki želijo koristi za svoj imunski sistem
  • Vsem, ki želijo uravnovešeno delovanje telesa
  • Za povečanje in ohranjanje splošnih ravni energije, tako psihične kot fizične
  • Kot dopolnilo postopkom razstrupljanja.

Noni spodbuja imunski sistem!

V hladnem vremenu krvne žile se skrčijo, skoznje prehaja manj krvi, imunski sistem in vsaka celica našega telesa pa nas težje ščitijo pred patogeni. Posebne sestavine noni soka zagotavljajo pomoč pri ohranjanju ali obnovi zdravja, naj gre za razstrupljanje ali obdobje, ko vaš imunski sistem potrebuje več podpore. Ko je oslabljen naš imunski sistem, se lahko glive roda kandida,  ki običajno živijo v našem telesu, razmnožijo in povzročijo neprijetne simptome. Kserotonin poleg navedenega sproži tudi zaščitne mehanizme, ki varujejo pred vnetji  in najrazličnejšimi okužbami, zato ga zelo priporočamo neodpornim in vsem, ki so izpostavljeni prehladnim obolenjem.

Noni je treba jemati na tešče, tako kapsule kot sok. Dnevna količina in pogostnost jemanja sta odvisni od težav posameznikovega zdravja. Preventivno vzamemo 1 kapsulo ali 30 ml soka zjutraj, vsaj pol ure pred obrokom. Po odprtju steklenico s sokom hranimo v hladilniku. Pri resnih težavah z zdravjem je treba noni vzeti večkrat na dan, običajno tudi v večjih količinah, in ga jemati tudi dovolj dolgo (mesece), da bi iz njega dobili vse, kar premore.

Aktivne sestavine na odmerek 30 ml: (Glej deklaracijo) *RDA:
Noni 1 g
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
2 jušni žlici (ne kovinski) na dan oz.30 ml.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Po odprtju hranite v hladilniku.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

946 ml.

Title

Go to Top