D-Drops družinsko pakiranje (4 x 30 ml)

Original price was: 91.98 €.Current price is: 68.99 €.

D3 kapljice za vso družino

Poskrbite za zalogo vitamina D zase in za svojo družino v jesenskih in zimskih mesecih z družinskim paketom 3=4 v omejeni izdaji in po ugodni, kar 25 % znižani ceni. Pri nakupu 3 izdelkov D-drops dobite 4.

Opis

Zakaj pravzaprav potrebujemo kapljice vitamina D?

Nadomestilo vitamina D je torej nujno potrebno tako pomladi kot poleti. Izdelek D drops vsebuje kolekalciferol D3, najaktivnejšo obliko vitamina D, ki ravni vitamina D v krvi zviša učinkoviteje kot oblika D2 (ergokalciferol), pridobljeno iz naravnih virov –jeter polenovke – z okusom pomaranče in limone, in je odličen za vso družino. Kapljice vitamina D so naravna tekoča formula s kapalko. Brez dodanih sladkorjev ali sladil. Brez umetnih arom ali barvil.

Komu ga priporočamo:

  • Osebam, ki večino svojega časa preživijo v notranjih prostorih
  • Vsem, od najmajših do najstarejših
  • Vsakomur za ohranjanje imunskega sistema, saj vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema
  • Nosečnicam, ter med dojenjem
  • Vsakomur za ohranjanje zdravih kosti

Vitamin sonca

Vitamin D je že dolgo znan kot “vitamin sonca”, saj naravno nastaja, ko je koža izpostavljena soncu, natančneje UVB žarkom. Pravzaprav je izpostavljenost soncu edini naravni vir velike količine vitamina D. Vendar pa je dovolj izpostavljanja soncu za proizvodnjo zadostne količine vitamina D lahko težavno. To se lahko močno razlikuje glede na čas dneva, letni čas, zemljepisno širino, starost, pigmentacijo kože in površino kože, ki ni pokrita z obleko ali zaščitena pred soncem.

Ena staklenička vsebuje do 300 odmerkov (upoštevajoč priporočeni dnevni odmerek – za odrasle so to 3 kapljice – 1200 I.E. na dan).

 

Aktivne sestavine na 0,1 ml/3 kapljice: (Glej deklaracijo) *RDA:
Vitamin D3 30 mcg 600%
Srednje verižni trigliceridi (MCT) 95 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
3 kapljice (0,1 ml) vsak dan s pijačo.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Izdelek shranjujte stran od neposredne sončne svetlobe! Ne uporabljajte pri stanjih z visokimi koncentracijami serumskega kalcija (hiperkalcemija). V primeru ledvičnih kamnov in sarkoidoze, kakor tudi glede uporabe drugih izdelkov z vitaminom D, se posvetuje z zdravnikom. Pred uporabo izdelek dobro pretresite. Ne zmrzovati. Hraniti v tesno zaprtem originalnem vsebniku na sobni temperaturi, umaknjeno od sončne svetlobe in visoke temperature.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

4 x 30 ml.

Title

Go to Top