OxyMax (60 ml)

64.90 

Tekoči kisik

Svojim celicam lahko zagotovite kisik z OxyMax kapljicami, katerih aktivna sestavina so molekule tekočeg kisika v izvirski vodi. Kapljice stabiliziranega kisika odlično vplivaju na cirkulacijo, povečanje energije, razstrupljanje in v boju proti okužbi.

Opis

Kapljice kisika

Izdelek OxyMax vsebuje stabilizirani tekoči kisik, ki pospeši procese razstrupljanja ali pa pripomore k izboljšanju delovanja obrambnega sistema. Kapljice kisika delujejo kot naravno razkužilo, ker se mikroorganizmi ne morejo razmnoževati, če obstaja presežek kisika. Pozitivno vpliva tudi na bazičnost telesa, ki je poleti pogosto motena zaradi uživanja umetnih sokov, piva in povečanega znojenja. Priporočamo, da se ti pripravki dodajo vodi – 30 kapljic v 1 liter vode. S tem vodo obogatimo s kisikom in tako preprečimo razvoj mikroorganizmov.

Komu priporočamo tekoči kisik:

  • Vsem, ki živijo v večjih mestih, in športnikom
  • Za spodbujanje in povečanje zaloge kisika v telesu
  • Za izboljšanje presnove
  • Za povečanje športne vzdržljivosti
  • Za povečanje zalog energije in izboljšanje fizioloških procesov
  • Kot pomoč pri absorpciji vitaminov, mineralov, aminokislin in zelišč

Kisik in voda sta življenjskega pomena za primerno delovanje našega telesa. Vendar pa precejšen del svetovnega prebivalstva ne pije primerne količine kakovostne vode, saj živi v onesnaženem okolju z nizko vsebnostjo kisika. Zato vnos dodatnega kisika lahko dobrodejno vpliva na naše telo, kar je vse bolj pogosta praksa ne samo v medicini, ampak tudi v prehrambeni industriji, saj se na trgu ena za druga pojavljajo mineralne vode in pijače obogatene s kisikom.

Aktivne sestavine na 60 kapljic: (Glej deklaracijo) *RDA:
Natrij 360 mcg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
20 kapljic 3-krat dnevno pomešajte z 250 ml tekočine.
Neaktivne Sestavine: prečiščena voda, natrijev klorid, natrijev karbonat.

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: V primeru nosečnosti, dojenja ali zdravstvenih težav se pred jemanjem izdelka posvetujte z zdravnikom. Izdelka se ne sme jemati nerazredčenega. Ne aplicirati na kožo ter paziti, da ne pride v stik z očmi.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

60 ml.

Title

Go to Top