Samburex (240 ml)

38.50 

Ni na zalogi

Sirup za imunski sistem

Samburex je sirup ki vsebuje izvleček ameriškega slamnika in črnega bezga za krepitev imunskega sistema.

Ni na zalogi

Opis

Samburex je sirup za krepitev imunskega sistema..  Dodatek je odličen v hladnih mesecih ker spodbuja imunski sistem odraslih in otrok.Cvetovi črnega bezga se uporabljajo za sirupe, le redki pa vedo, da lahko ob pravilni pripravi uživamo tudi sadeže, ki pozitivno vplivajo na telo. V sodobni medicini ga uporabljajo že dolgo, večinoma proti prehladu in kašlju, pa tudi za spodbujanje prebave.

Ameriški slamnik – Ehinaceja je eno najbolje poznanih zelišč, ki izvira iz travnatih ravninskih območij Severne Amerike. Indijanci so zelišče uporabljali za zunanjo kot notranjo uporabo za zdravljenje prehlada, ran in celo kačjih pikov.

Astragalus je podobno priljubljen v kitajski medicini, kjer se že dolgo uporablja kot eden glavnih virov življenjske energije (či). Poleg zelišč smo formulo dopolnili še z vitaminom C in cinkom, ki prav tako krepita obrambni sistem.

Komu priporočamo:
  • Ker je sirup, ga priporočamo starejšim, nosečnicam in vsem s težavami s požiranjem, za krepitev imunskega sistema
  • V primeru bolečin v grlu ali kašlja
  • Za spodbujanje prebave
  • Ne vsebuje alkohola, zato je primeren tudi za otroke in voznike.

Ko začutimo, da se nas loteva prehlad, je običajno že prepozno za preprečevanje, saj se je virus že razmnožil v organizmu. Simptomi, ki jih začutimo in so značilni za prehlad (zamašen nos, kihanje, vneto grlo, itd.), so obrambna reakcija našega telesa na okužbo. Samburex je sirup za krepitev imunskega sistema in lahko zaščiti imunski sistem ali skrajša obdobje okrevanja po bolezni.

Samburex ne uporabljajte v slučaju povišane telesne temperature nad 39C. Izdelka ne priporočamo osebam, občutljivim na križnice, osebam z avtoimunskimi boleznimi in/ali tistim, ki jemljejo imunosupresive. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 3 let. Priporočamo, da izdelek uporabljate največ 8 tednov. Po odprtju hranite v hladilniku.

 

Aktivne sestavine na odmerek 5 ml: (Glej deklaracijo) *RDA:
Izvleček črnega bezga 5000 mg
Patentirana mešanica 130 mg 50%
Vitamin C 100 mg 125%
Cink 5 mg 50%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 čajno žličko (5 ml) dnevno.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Izdelka ne priporočamo osebam, občutljivim na križnice, osebam z avtoimunskimi boleznimi in/ali tistim, ki jemljejo imunosupresive. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 3 let. Priporočamo, da izdelek uporabljate največ 8 tednov. Pred uporabo dobro pretresite. Po odprtju hranite v hladilniku.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

240 ml.

Title

Go to Top