Super Mega CoQ10 120mg (30 kapsul)

44.90 

Koencim Q10 (120mg) kapsule

Super Mega  Koencim Q10 je zelo visok odmerek koencima ki ima vpliv na boljše splošno počutje.

Kategorija:

Opis

Super Mega CoQ10 je naravna snov, ki jo proizvaja naše telo. Vendar začne lastna „proizvodnja“ te snovi upadati po 30. letu starosti! Zaradi genetskih predispozicij, nepravilne prehrane ali jemanja zdravil, lahko tudi mlajši ljudje trpijo za pomanjkanjem. Njegova glavna vloga je sodelovanje pri proizvajanju energije, ki jo potrebujejo celice. Poleg tega je tudi močan antioksidant! Številne raziskave, ki se še nadaljujejo, so že potrdile, da imajo visoki odmerki Super Mega koencima Q10 vpliv ne le na boljše splošno počutje, pač pa lahko popravijo številna neravnovesja.

Komu  priporočamo Super Mega CoQ10:
  • Moškim za izboljšanje plodnosti
  • Vsem, ki iščejo izjemno močno zaščito antioksidantov

Aktivne sestavine na tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
Koencim Q10 120 mg
Vitamin E 10 mg 83,3%
Selen 10 mcg 18,2%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 kapsula na dan.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Pri shranjevanju upoštevajte, da je izdelek občutljiv na toploto in svetlobo. Kakovost čistega koencima Q10 začne upadati pri temperaturi, višji od 35 °C. Če ste noseči ali dojite, se pred jemanjem dopolnila posvetujte z zdravnikom.Prav tako se posvetujte z zdravnikov glede jemanja izdelka v primeru sočasne uporabe antikoagulacijskih zdravil.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

30 kaps.

Title

Go to Top