Triple Potency Lecithin (100 gel kaps)

38.91 

Triple Potency Lecithin

Lecitin poleg znanih učinkov na živčevje, kožo blagodejno vpliva tudi na bolečine v sklepih. Lecithin je naravna snov ki hrani možgane in izboljša spomin.

Kategorija:

Opis

Sojino olje v kapsulah je zelo bogato s fosfatidnim kompleksom, katerega elementi so osnovni gradniki celičnih membran, zato je uživanje lecitina zelo pomembno ne samo v času povečane izpostavljenosti UV žarkom, ampak preko celega leta.

V povezavi s sončenjem je pomembna njegova sposobnost obnavljanja celičnih membran. Poleg tega ščiti jetra pri povečanem vnosu alkohola ali v primeru kroničnega hepatitisa, zmanjšuje izpadaje las, znižuje vrednost serumskega holesterola, izboljšuje koncentracijo in spomin ter učinkovito pomaga pri razgradnji in izgorevanju maščob.

Holin je pomemben pri presnovi holesterola. Ohranja ga v raztopljeni obliki, ter preprečuje, da bi se odlagal v jetrih in na žilnih stenah. Večina inozitola je shranjenega v človeških možganih. Sodeluje pri normalni funkciji možganov in živcev, mišic, kostnega mozga in črevesja.

Komu priporočamo:

  • Starejšim za ohranjanje mentalne svežine
  • Športnikom in osebam, ki opravljajo težko fizično delo, za zmanjšanje bolečine v sklepih

 

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Sojin lecitin 1236 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 do 2 mehki kapsuli na dan, ob vsakem obroku ali takoj po njem.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Krepko odebeljena sestavina (soja) v izdelku lahko povzroča alergije ali preobčutljivosti.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 gel kapsul

Title

Go to Top