Liquid C+ Bioflavonoids 240 ml.

22.50 

Tekoči vitamin C z bioflavonoidima

Naravni tekoči vitamin C z bioflavonoidi in šipkom sladkan z nektarjem ekološko pridelane agave. Idealen za otroke in odrasle. Brez umetnih barvil ali dodanih sladkorjev.

Opis

 Tekoči vitamin C s kompleksom bioflavonoidov iz citrusov in z ekstraktom šipkovih plodov ni le ena izmed številnih novih formul z C vitaminom, ampak kompleksna antioksidativna formula, katere aktivne sestavine pomagajo ohraniti naše splošno dobro počutje. Ker je v tekoči obliki, je popolna za vse, ki ne želijo uživati izdelkov v tabletah ali kapsulah. Tekoči vitamin C ima prijeten okus po limoni in ga lahko odmerimo s priloženo merico. Ne vsebuje umetnih barvil ali dodanega sladkorja. Za slajenje in izboljšanje okusa smo izdelku dodali sirup iz agave (Agave Americana) in izvleček citrusov. Uživate ga lahko samostojno ali skupaj s hrano oziroma razredčenega v pijačah.

Komu priporočamo:
  • Ker ga je enostavno zaužiti, izdelek priporočamo starejšim, nosečnicam, otrokom in vsem s težavami pri požiranju, ki želijo izpolniti potrebe svojega telesa po vitaminu C.
  • Osebam, dovzetnim za okužbe, za normalno delovanje imunskega sistema.
  • Vsakomur v času hladnejših zimskih mescev ko se pojavi prehlad

Učinkovitost Vitamin C proti gripi in prehladu je podprta s številnimi študijami in ogromno izkušnjami ljudi. V naš izdelek Tekoči C vitamin smo dodali tudi kompleks bioflavonoidov iz citrusov in šipek za mega odmerek vitamina C. Bliža se jesen in skoraj neizbežno je, da se bliža tudi sezona prehladu. Ustrezna raven vitamina c lahko pomaga preprečiti prehlad, ki jo običajno spremljajo neprijetni simptomi.

Kako lahko tudi i pozimi imamo dober imunski sistem?

Vitamin C je antioksidant, ki podpira delovanje imunskega sistema in lahko okrepi odpornost proti virusom in tudi bakterijam. Ima zelo pomembno vlogo pri absorpciji železa, ki je podobno kot vitamin C potrebno za zaščito pred patogeni. Manj znano je, da vitamin C sodeluje pri oblikovanju dopamina in da so zmanjšane ravni vitamina C odgovorne za razvoj depresije. Ustrezen vnos vitamina C je lahko koristen proti zimski potrtosti, podpira pa lahko tudi ustrezno delovanje živčnega sistema.  V hladnem vremenu se krvne žile skrčijo, skoznje prehaja manj krvi, imunski sistem in vsaka celica našega telesa pa nas težje ščitijo pred patogeni.

Aktivne sestavine na odmerek 2,5 ml: (Glej deklaracijo) *RDA:
Vitamin C 166,7 mg 208%
Kompleks bioflavonoidov iz citrusov 166,7 mg
Šipek 166,7 mg
Rutin 5 mg
Hesperidin 5 mg
Acerola v prahu 2 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
2.5 ml dnevno.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo:Pred uporabo dobro pretresite. Po odprtju hranite v ladilniku. Vitamin C pod vplivom toplote razpade, zato izdelek umaknite pred močnim virom svetlobe, toplote ali mraza. Če ste noseči, dojite ali uživate druga zdravila, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom!

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

240 ml.

Title

Go to Top