Spirulina Max (60 tablet)

14.90 

Alga spirulina

Alga Spirulina je izdelek z veliko vitaminov, mineralnimi snovmi in drugimi koristnimi sestavinami, ki učinkovito spodbujajo naše zdravje. Modrozelena alga za razstrupljanje telesa.

Opis

Spirulina je modro zelena alga, ki velja za enega najstarejših organizmov na Zemlji in jo najdemo v mineralno bogatih vodah. Je izjemen vir beljakovin, ki prispevajo k povečanju mišične mase in ohranjajo zdravje kosti.

Modrozelena alga vsebuje veliko vitaminov, mineralnih snovi (jod, brom, mangan, kalij, železo) in vse ključne aminokisline. Je odličen dodatek za nadomeščanje joda.

Komu ga priporočamo:
 • vsem, ki si želijo povečati energijo,
 • vsem, ki želijo ohranjati občutek sitosti,
 • osebam, ki želijo nadzirati svoj apetit,
 • v primeru uživanja prevelikih količin kislih prehranskih izdelkov,
 • vsem, ki želijo preprečiti razgradnjo škroba (če jeste normalno, vendar dobite manj energijske vrednosti – nerazgrajen škrob prehaja preko prebavnega trakta in podpira delovanje prebave.)
 • Razstrupljanje

  Alga spirulina je zaradi učinka razkisanja primerno dopolnilo pri razstrupljanju ali dieti za razkisanje telesa. Spirulina je lahko koristna ne le za nakisano telo, pač pa je tudi izredni vir beljakovin, saj vsebuje prav vse esencialne aminokisline. Izdelek vam bo pomagal nazdirati telesno težo, ohranjati tonusno vitalnost in podpirati imunski sistem.

   

  Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Spirulina v prahu 125 mg
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  2 do 4 tablete na dan. Zaužijte jih med obrokom ali takoj po njem.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine:Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo: Osebe s hipertiroidizmom naj se pred jemanjem tablet z algami posvetujejo z zdravnikom!

  (*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

  Dodatne informacije

  Pakiranje:

  60 tablet

  Title

  Go to Top