Acai Organic (473 ml)

40.90 

Acai sok

Bio acai sok z jabolkom in črno češnjo. Bogato z antioksidanti. Na rastlinski osnovi. Za vegane. Brez umetnih dodatkov. Brez dodanega sladkorja. Najboljša cena na spletni trgovini.

Opis

Acai je z izrednim antioksidativnim učinkom in vplivom na zdravo delovanje telesa pravo supersadje. Izdelek je s 100-odstotno vsebino acaia z ekološkim certifikatom. Izdelek ne vsebuje nobenega drugega sadja, zato pozitivnih učinkov acai na noben način ne redčimo. Sok sadja ima naravno eksotično aromo in se lahko enostavno odmerja za vse družinske člane. Izdelek ne vsebuje dodanega sladkorja, umetnih arom, barvil ali ojačevalcev okusa.

Obdelani acai je proizveden na ekoloških kmetijah, zato ni onesnažen z umetnimi gnojili, pesticidi ali drugimi kemikalijami. To lahko pomeni daljše obdobje dozorevanja, vendar sadje na koncu tega procesa vsebuje več hranil in arom, pri procesu pa ne onesnažujemo prsti in obenem skrbimo za prihodnost naših otrok.

Komu  priporočamo:
  • Osebam, ki potrebujejo močno zaščito antioksidantov
  • Vsem, ki želijo ustrezno dopolnilo pri presnovnemu sindromu

Ali ste vedeli, da acai že v 24 urah po trgatvi izgubi večino svojih hranilnih sposobnosti in ga je zato potrebno nemudoma predelati v pire ali sok??

Aktivne sestavine/30 ml: (Glej deklaracijo) *RDA:
Sok celih sadežev acai (Euterpe oleracea) 25010 mg
Koncentrat jabolčnega soka 3130 mg
Koncentrat soka divje češnje 3185 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
2 jušni žlici na dan (30 ml)
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine: Citronska kislina.

Prehransko dopolnilo

Opozorilo!Po odprtju izdelek hranite v hladilniku. Ne priporočamo nosečnicam in doječim materam. Osebe z okvarami ledvic nej se pred uporabo posvetujejo s svojim osebnim zdravnikom, saj izdelek vsebuje večje količine kalija. Ni priporočljivo za bolnike, ki jemljejo zaviralce imunskega Sistema.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Title

Go to Top