Energy and Memory (90 tablet)

28.90 

Guarana tablete

Guarana za več energije in proti utrujenosti. Energy & Memory vsebuje naravni vir kofeina iz guarane, lecitin, vitamine, minerale in antioksidante.

Opis

Energy & Memory vsebuje guarano, lecitin, holin, vitamin E, vitamin C, cink, selen, magnezij. Guarano že sto let uporabljajo kot spodbujevalno sredstvo proti utrujenosti tako telesni, kot psihični. Ena tableta Energy & Memory vsebuje 22 mg kofeina.

Številne študije pri športnikih so potrdile, da blagodejno deluje na vnetja mišic in zagotavlja dodatno energijo. Lecithin ima pomembno lastnost, da blagodejno deluje na sklepe, holin je glavna sestavina možganov in živčnega sistema, vitamin E in C delujeta sinergistično ter sta antioksidanta, ki pomagata preprečevati verižno kopičenje prostih radikalov. Cink skrbi za obnovo celic, selen pospešuje izkoriščanje vnesenega kisika ter s tem oskrbo možganov s kisikom.

Komu  priporočamo guarano:
  • Vsem z intenzivnimi duševnimi napori, kot so študenti med preverjanji znanj, in zaposleni, izpostavljeni stresu na delovnem mestu, da ohranijo svojo koncentracijo in so uspešni v boju z utrujenostjo
  • Športnikom in osebam pod velikim telesnim stresom, da povečajo svoje zmogljivosti
  • Vsem na shujševalni dieti
  • Voznikom, da ohranijo budnost in izboljšajo svoje reflekse
  • Vsem, ki se želijo boriti proti utrujenosti in izboljšati svoje splošno stanje
  • Vsem za več enegije

Energy & Memory odpravlja utrujenost. Za boljšo koncentracijo, ki ti bo pomagala na poti k učnemu uspehu, ti priporočamo Energy & Memory, ki te bo dnevno napolnil z energijo in osvežil, da boš lažje premagoval ovire.

Aktivne sestavine na 3 tablete/kapsule: (Glej deklaracijo) *RDA:
Holin 600 mg
Gvarana, izvleček (stand. 22% kofeina) 300 mg
Lecitin 300 mg
Vitamin C 180 mg 225%
Magnezij 150 mg 40%
Vitamin E 30 mg 250%
Cink 15 mg 150%
Selen 60 mcg 109%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
3 tablete na dan.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Če uživate še kakšno drugo hrano, ki vsebuje kofein, bodite pri jemanju izdelka previdni. Izdelka ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem. V primeru bolezni srca in ožilja se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

90 tab.

Title

Go to Top