Stress Management (100 tablet)

19.90 

B vitamin proti stresu, za lepo kožo, nohte in lase

B vitamin  za vse ki imajo življenje z veliko stresa.  Zaradi stresa se namreč potreba telesa po vitaminih in mineralih poviša. Družina vitaminov B učinkovito podpira zdravo delovanje živčnega sistema in je zato pomemben element energijskih procesov.

Kategorija:

Opis

B vitamini so nujni v procesih metabolizma, saj pospešujejo presnovo ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin. K vitaminom B prištevamo vitamine B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B6 (piridoksin), pantonensko kislino, niacin, biotin, folno kislino in vitamin B12.

Redno uživanje Stress Managementa (nekateri ga bolje poznate pod imenom B Vitamin) varuje organizem pred posledicami pomanjkanjem tega pomembnega vitamina. Pomemben dejavnik za utrujenost je tudi izpraznjena zaloga vitaminov v telesu, zlasti tistih iz skupine B. Vitamini B kompleksa imajo med drugim pomembno vlogo pri delovanju živčnega sistema ter zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Krhki nohti

Nohti so zrcalo našeg telesa, a tanki, krhki in mehki nohti so znak da je potrebno jemati dodatne količine železa (Iron Plus) in vitamina B12 (Stress Management ali B vitamin). Ukrivljeni nohti so lahko tudi posledica pomanjkanja vitamina B12. Nohti, da ki se luščijo v plasteh (cepljenje) so lahko znak pomanjkanja folne kisline, vitamina C in beljakovin.

Komu  priporočamo:

  • Vsem, ki so izpostavljeni vsakodnevnemu stresu
  • Vsem, z tanki, krhki in mehki nohti
  • V primeru intenzivne telesne obremenitve

Posledice pomanjkanja vitamina B: zgodnje sivenje, izpadanje las, depresija, potrtost, povečane vrednosti holesterola v krvi.

 

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Holin 100 mg
Inozitol 100 mg
Vitamin C 60 mg 75%
Niacin 15 mg 94%
Folna kislina 100 mcg 50%
Vitamin B12 2 mcg 106%
Pantotenska kislina 5 mg 83%
Vitamin B6 2 mg 143%
Vitamin B2 1.8 mg 129%
Vitamin B1 1.3 mg 118%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 do 3 tablete na dan.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Zaradi jemanja vitamina B se lahko urin obarva svetlo rumeno.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 tablet

Title

Go to Top