Beta Karoten (100 mehkih kapsul)

16.90 

Beta karoten

Beta karoten je naravni vir vitamina A, imenujemo ga tudi pro-vitamin A, in je edina naravna oblika vitamina A, ki ni živalskega izvora. Ima veliko enakih lastnosti kot vitamin A.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Beta karoten je predhodna sestavina vitamin A; glede na potrebe ga lahko človeško telo pretvori v vitamin A. Vitamin A ima vlogo pri ohranjanju dobrega vida. Prav tako vitamin A prispeva k ohranjanju zdravih sluznic in zdrave kože.

Komu ga priporočamo:
  • Preden se odpravite na počitnice, da kožo pripravite na sončenje, in vsem, ki želijo svojo porjavelo polt ohraniti nekoliko dlje

Aktivne sestavine tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
Beta karoten 9000i.e. 115%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 kapsula dnevno.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Neaktivne Sestavine:Rastlinsko olje, želatina, prečiščena voda, glicerol, lecitin iz koruze, silicijev dioksid

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Kadilci in osebe, ki delajo z azbestom, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. Beta karoten ne nadomešča zunanje zaščite pred UV-žarki. Dolgotrajno uživanje visokih odmerkov beta karotena lahko povzroči obarvanje dlani in stopal, kar je popolnoma normalno in po prekinitvi jemanja dopolnila izgine.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 mehkih kapsul

Title

Go to Top