BioHarmonex 4.0

700.00 

Ni na zalogi

Bioresonančna terapija z prenosnom bioresonančnom napravom

BioHarmonex je lastnosna bioresonančna naprava za neodvisne bioresonančne terapije. Uporaba je enostavna in terapijo lahko naredite kadarkoli in kjerkoli. S pomočjo bioresonance podpiramo naravne procese v telesu, vplivamo na naravno elektromagnetno polje, ki ga proizvajajo določena tkiva v telesu.

Ni na zalogi

Opis

BioHarmonex® je bioresonančna naprava, ki deluje po načelih biofizike, natančneje bioresonance, in je bila razvita za domačo uporabo. Uporabljajo ga lahko vse dobne skupine, odrasli in otroci.

Vsaka živa celica v človeškem telesu svoje elektromagnetno polje. To elektromagnetno polje je eden od načinov komunikacije med celicami, s katerim se začnejo ali nadzorujejo številni fiziološki procesi v telesu.

BioHarmonex® proizvaja zunanje elektromagnetno polje, ki podpira naravne procese v telesu, saj vpliva na naravno elektromagnetno polje, ki ga proizvajajo določena tkiva v telesu.

PROGRAMIRANJE

BioHarmonex programirate hitreje in enostavneje, vsebuje funkcijo Autorun (samodejno delovanje), mogoče je spremenjati in brisati programe. Nekatere od teh programov je mogoče celo začasno prekiniti. V meni za samodejno delovanje mogoče je shraniti največ 30 osnovnih programov.

Osnovni programi:
1. MERIDIAN/ENERGETSKI KANAL – cilj je harmonizacija dela meridianov, ki so povezani z akupunkturnimi točkami in uravnoteženega preteka energije. 27 min.
2. BIORITEM – za harmonično delovanje bioritma – 28 min.
3. ANTIFRONTA – Za osebe, ki so občutljive na nenadne spremembe vremenskih pogojev. 30 min.
4. SCHUMANNOVA RESONANCA – resonančna frekvenca Zemlje. Njena natančna vrednost je 7,8 Hz. To elektromagnetno polje modulira, vzpodbuja in harmonizira na tisoče biokemičnih reakcij, ki potekajo v našem organizmu. Na ta način to polje posredno vpliva na izražanje zdravja in je povezano s stanji zavesti ter vibracijami duše. 30 min.
5. KOSTI – Program za podporo normalnega delovanja metabolizma kosti. 30 min.
6. IMUNITETA – Zahvaljujoč svojim ciljno usmerjenim specifičnim vibracijam lahko program prispeva k bolj učinkovitemu delovanju imunskega sistema organizma. 29 min.
7. LIMFNI SISTEM – Lahko prispeva k boljši prekrvavitvi in optimalnemu delovanju limfnega sistema. Limfni sistem ima kot del imunskega sistema zelo pomembno vlogo v procesih obrambe pred patogeni. 25 min.
8. OČI/VID – Priporočljivo za osebe, ki veliko časa preživijo pred ekrani ali pa so izpostavljeni vplivom umetne svetlobe. 21 min.
9. OTROK – Program lahko pozitivno prispeva k fizičnemu in duševnemu razvoju otrok. 28 min.
10. VEČNA MLADOST – Program za podporo antioksidativnim procesom in za večno mladost. 24 min.
11. KOŽA – Lepa koža, čudovit videz. Redna uporaba lahko pomaga pri oblikovanju in pomlajevanju kože. 30 min.
12. CELULIT – Optimizirajte svojo presnovo, tako da zmanjšate količino maščobe v telesu. Popijte 2,5 litra vode in se vsak dan gibajte! 30 min.
13. RANE NA USTNICAH/HERPES – Lahko pomaga zmanjšati videz ran na ustnicah/herpesa. 23 min.
14. AKNE/MOZOLJI – Lahko prispeva k optimalnemu delovanju žlez lojnic. Lahko predstavlja tudi učinkovito dopolnilo k sredstvom, ki so za notranjo ali zunanjo uporabo in se uporabljajo za zmanjševanje težav s kožo. 30 min.
15. TEŽAVE Z VENAMI – Za vse, ki ves dan stojijo. 24 min.
16. ZOBJE/DLESNI – Imate občutljive zobe ali dlesni? Podprite jih z vsakodnevno uporabo tega programa. 75 min.
17. ŽIVCI – Namenjeno osebam, ki vsakodnevno potrebujejo brezhibno koncentracijo in popolno duševno delovanje. 51 min.
18. DUŠEVNO OKREVANJE – Svež, mladosten ter duševno in fizično energičen videz. 30 min.
19. ANAMNEZA/SPOMIN – Študentom ali osebam, katerih delo zahteva stalno koncentracijo in duševno delovanje, lahko pomaga pri boljšem razumevanju in pri izboljšanju spomina. Lahko prispeva tudi pri blažitvi simptomov pozabljivosti pri starejših osebah. 22 min.
20. USTVARJALNE IDEJE – Potrebujete ustvarjalne ideje? 30 min.
21. PO TRENINGU – Za hitro okrevanje po intenzivni fizični dejavnosti. 22 min.
22. KOSTI/SKLEPI/HRBTENICA – Močnejše kosti, odpornejši sklepi, hitrejša regeneracija. Priporoča se mladim, ki se še razvijajo, športnikom, starejšim osebam in vsem s prekomerno težo. 30 min.
23. SPROSTITEV – Lahko nudi podporo pri duševni in fizični sprostitvi od vsakodnevnega stresa ter obnavljanju moči. 30 min.
24. NEMIRNE NOČI – Priporočljivo za osebe, ki imajo težave s spanjem, ali osebe, ki občasno težje zaspijo oz. se težko prebujajo. Program je treba izvajati zvečer pred odhodom v posteljo. 30 min.
25. MENSTRUACIJA – Uporaba tega programa lahko olajša neprijetne simptome menstruacije. 48 min.
26. HORMONSKI SISTEM – Program za podporo uravnoteženega dela hormonskega sistema. 35 min.
27. PROSTATA – Za gospode v zrelih, srednjih in starejših letih. 15 min.
28. PREBAVA – Lahko pripomore k procesom prebave. 20 min.
29. RAZSTRUPITEV – Pomaga pri razstrupljanju telesa. 25 min.
30. BOLEČINA – Lahko pomaga pri procesih samoozdravitve organizma, prispeva k zmanjšanju občutka bolečine in dviguje prag občutljivosti na bolečino. 24 min

POSEBNOSTI NAPRAVE:

  • Prefinjeni oblik
  • Zaslon LCD na dotik
  • Zvočni učinki in svetlobna terapija
  • Jasan pregled nad programi samodejnega delovanja po organih
  • Kupite lahko dodatne programe in razširite seznam svojih programov

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 caps., 240 caps.

Title

Go to Top