BioHarmonex 4.0

700.00 

Bioresonančna terapija z prenosnom bioresonančnom napravom

BioHarmonex je lastnosna bioresonančna naprava za neodvisne bioresonančne terapije. Uporaba je enostavna in terapijo lahko naredite kadarkoli in kjerkoli. S pomočjo bioresonance podpiramo naravne procese v telesu, vplivamo na naravno elektromagnetno polje, ki ga proizvajajo določena tkiva v telesu.

Opis

BioHarmonex® je bioresonančna naprava, ki deluje po načelih biofizike, natančneje bioresonance, in je bila razvita za domačo uporabo. Uporabljajo ga lahko vse dobne skupine, odrasli in otroci.

Vsaka živa celica v človeškem telesu svoje elektromagnetno polje. To elektromagnetno polje je eden od načinov komunikacije med celicami, s katerim se začnejo ali nadzorujejo številni fiziološki procesi v telesu.

BioHarmonex® proizvaja zunanje elektromagnetno polje, ki podpira naravne procese v telesu, saj vpliva na naravno elektromagnetno polje, ki ga proizvajajo določena tkiva v telesu.

PROGRAMIRANJE

BioHarmonex programirate hitreje in enostavneje, vsebuje funkcijo Autorun (samodejno delovanje), mogoče je spremenjati in brisati programe. Nekatere od teh programov je mogoče celo začasno prekiniti. V meni za samodejno delovanje mogoče je shraniti največ 30 raličnih programov.

Programiranje Bioresonančne naprave

POSEBNOSTI NAPRAVE:

  • Prefinjeni oblik
  • Zaslon LCD na dotik
  • Zvočni učinki in svetlobna terapija
  • Jasan pregled nad programi samodejnega delovanja po organih
  • Kupite lahko dodatne programe in razširite seznam svojih programov

Bioresonančna naprava BioHarmonex BH4 slike

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 caps., 240 caps.

Title

Go to Top