Cell XC (180 kapsul)

37.90 

Izdelek za regeneracijo celic

Cell HC kapsule vsebujejo posebno kombinacijo aminokislin in vitaminov, ki pomagajo zlasti pri regeneraciji telesa v primeru znatne oslabelosti, slabega splošnega počutja in po operacijskih posegih terpoškodbah.

Opis

Namen našega uspešnega izdelka Culevit je  da vaše telo prejme potrebne hranilne snovi i zdaj bo na voljo z imenom Cell XC.

Cell XC je naravna mešanica vitaminov in aminokislin z visoko vsebnostjo aminokislin, vitaminov in drugih gradnikov celic, ki pomembno vplivajo na obnovo in krepitev telesa, poskrbijo za normalno delovanje imunskega sistema in pomagajo pri izgubi teže ter izboljšanju splošnega počutja.

Aktivne sestavine so pomembne za preprečevanje nepravilnega deljenja celic, s čimer podpirajo krepitev telesa.

Izdelek lahko uporabljate kot dopolnilo pri različnih terapijah za izboljšanje kakovosti življenja.

Pozor! Če ste alergični na katero od aktivnih sestavin ali katerega od dodatkov, izdelka ne uporabljajte. Zaradi vsebnosti fenilalanina ni primerno za bolnike s fenilketonurijo. Ni priporočeno za bolnike na dializi (umetni ledvici) in vsem z okvarami jeter. Izdelka ne uporabljajte v primeru karcinoidnih tumorjev, ki proizvajajo serotonin! V primeru obstoječih oz. znanih resnih okvar jeter ali ledvic se pred jemanjem izdelka posvetujte z zdravnikom. V primeru obstoječih razjed želodca ali dvanajstnika je treba o uporabi tablet Culevit presoditi pri vsakem posamezniku! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano!

Sestavine:
Vitamin C 30 mg
Vitamin B6 1 mg
Vitamin B2 (riboflavin) 0,8 mg
Biotin 0,03 mg
Arginin 78,00 mg
Fenilanin 33,00 mg
Histidin 31,00 mg
Metionin 29,00 mg
Triptofan 15,00 mg
Tirozin 1,00 mg
Jabolčna kislina 23,00 mg
Adenin 2,00 mg
Priporočeni dnevni vnos:
3 do 5-krat po 2 kapsuli na dan.

Dodatne informacije

Pakiranje:

180 kaps.

Title

Go to Top