Probio Balance (60 tablet)

27.50 

Probiotiki za otroke in odrasle

Žvečilni naravni probiotiki in prebiotiki za otroke in odrasle. Probio Balance lahko uživamo za ohranjanje našega notranjega ravnovesja, še zlasti pa ga najboljše priporočamo po zdravljenju z antibiotiki.

Opis

Probio Balance podpira ravnovesje črevesne flore in njeno pravilno delovanje ter prispeva k optimalnemu delovanju obrambnega sistema našega telesa. ProbioBalance je žvečljiva tableta prijetnega okusa, ki jo bodo z užitkom pojedli otroci in odrasli. Kompleksna formula vsebuje 3 probiotične seve (lb acidophilus, Lb. Rhamnosus in B. longum) in torej 4 milijarde CFU (ki tvorijo enoto kolonije).

Vsak uporabljen sev bakterij je tudi naravno prisoten v človeškem prebavnem sistemu in ni mogoče predoziranje.

Poleg koristnih sevov pa vsebuje izdelek tudi tako imenovane prebiotike (frukto-oligo saharidi). Prebiotiki niso bakterije, temveč kompleksni ogljikovi hidrati, ki so izključna hrana probiotikov.

Komu priporočamo:

  • Vsem, za zdravo prebavo
  • Vsem, ki želijo probiotike in prebiotike za vsakodnevno uživanje v eni tableti.

Probiotiki za otroke in odrasle se pogosto dodajajo mlečnim proizvodom, kot so: jogurt, mleko in sir. Probiotiki dobrodejno delujejo na prebavni sistem, imunost, varujejo pred raznimi boleznimi in vplivajo na vitkost. Koristne bakterije v črevesju niso naseljene za stalno, nadomeščati jih moramo s probiotičnimi izdelki, ter s probiotiki v kapsulah kot ProbioBalance.

Nedavna študija je odkrila močan vpliv črevesne flore celo na delovanje možganskih funkcij. Prekomerno razmnožene slabe bakterije so lahko vzrok za avtizem. Te proizvajajo ogromno toksinov, ki se prek prebavil vsrkajo v kri in potujejo do možganov. Težave s prebavnim traktom se kmalu pokažejo tudi na koži in pogosto se razvijejo še bolezni, kot so depresija, shizofrenija, anoreksija in številne druge.

Aktivne sestavine na 2 tablete/kapsule: (Glej deklaracijo) *RDA:
Probiotične kulture 670 mg
Fruktooligosaharidi (FOS) 50 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 do 2 tableti dnevno po obroku.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: V primeru hujših bolezni prebavnega sistema (na primer razjed, Chronove bolezni) se pred jemanjem izdelka posvetujte z zdravnikom! V primeru driske poleg jemanja izdelka izvajajte tudi splošne ukrepe (uživajte veliko tekočine).

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

60 žvečljivih tablet

Title

Go to Top