Garlic Max (100 gel kapsul)

17.90 

Česen kapsule brez neprijatnega vonja

Opis

Če se želite izogniti neželenim posledicam uživanja svežega česna, izkoristite priložnost, ki vam jo ponuja Garlic in preprečite neprijetni zadah. Bacili namreč ne marajo česna, in če ste zboleli za prehladom ali kakšno podobno sezonsko nadlego, poskusite med dve rezini kruha nadrobiti česen in to pridno pohrustajte. Če se želite izogniti neprijetnemu zadahu pa si raje pomagajte s prehranskim dopolnilom Garlic Max ki vsebuje oljni izvleček česna in bacili bodo kar zbežali stran od vas!

Komu priporočamo česen:
  • Kot pomoč za normalizacijo krvnega tlaka
  • Za normalizacijo ravni holesterola
  • Vsem, ki želijo ravni maščobe v krvi nadzorovati na naravni način
  • Kot podporo v primero gripe ali kašlja

Česen ima značilen vonj in pekoč okus. V njegovem eteričnem olju so žveplove sestavine,  ki so odgovorne za njegovo zdravilnost.

Več raziskav je pokazalo, da lahko učinkovito zniža ravni »slabega« holesterola (LDL), po drugi strani pa zviša ravni »dobrega« holesterola (HDL). Raziskava, opravljena leta 2008 na Poljskem, je pokazala, da že kratkotrajno uživanje česna pripomore k znižanju holesterola LDL ter zvišanju ravni holesterola HDL. Enaki so bili tudi izsledki raziskave iz leta 2007, ki je poleg tega pokazala, da ima česen tudi ugodne učinke na raven trigliceridov.

Aktivne sestavine na tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
Česen 1000 mg
Peteršilj 175 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
2 mehki kapsuli dnevno, zaužijte jih med obrokom, oz. takoj po njem.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Proizvode, ki vsebujejo česen, vedno zaužijte z veliko vode ali soka. Pred uporabo izdelkov iz česna se posvetujte z zdravnikom, če imate težave s strjevanjem krvi ali boste v kratkem imeli operacijo. Ljudje, ki so alergični na česen in/ali na ostale rastline iz družine lilijevk, naj ne uporabljajo česnovih kapsul. Doječe matere naj upoštevajo, da se nekatere sestavine česna lahko izločajo z mlekom.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 gel kaps.

Title

Go to Top