Rhodiolin (120 kapsul)

39.90 

Rožni koren kapsule za vsak dan
Rhodiolin je izjemno učinkovit pri premagovanju stresa in nespečnosti, utrujenosti in depresije. Če kapsulo vzamete pred spanjem, vam lahko pomaga prespati noč, saj uravnoveša raven stresa, ki se nabere čez dan.

Opis

Osnova izdelka Rhodiolin je Rhodiola Rosea – rožni koren ne povzroča odvisnosti, nima stranskih učinkov in ga telo porabi točno toliko, kot ga potrebuje. Rhodiola rosea je adaptogena rastlina ki je izjemno učinkovita pri premaganju stresa, nespečnosti in utrujenosti.Ta rastlina ima dolgo zgodovino uporabe. Rožni koren je poznan kot eden izmed najboljših zelišč, ki izboljšujejo spomin. Nekateri ljudje so to zel nazivali z Aronovo palico ali celo zlatim korenom.

Rhodiola Rosea je rastlina, ki ima mesnate liste in zraste do višine od 12 do 30 cm, ima živo rumene cvetove, najdemo pa jo predvsem v Sibiriji, ter v visokih gorovjih od Skandinavije do Azije; običajno raste na peščenih tleh planot, na nadmorski višini nad 3000 m.

Nedavne znanstvene študije trdijo, da ima sposobnost lajšanja depresije in izboljšanje osredotočenosti in spomina.

Komu se priporoča Rhodiola Rosea:
  • Vsem, ki so v vsakodnevnem življenju izpostavljeni večjemu stresu.
  • V primeru telesnega in/ali mentalnega napora.
  • Za vzdrževanje splošne ravni energije in koncentracije.
  • Za izboljšanje odpornosti telesa.
  • Osebam, ki jih mučijo lažje oblike nespečnosti (kot pomoč za spanje in bujenje).

Rhodiolin – naravni pripravek proti stresu

Rodiola pomaga pri prilagoditvi organizma na stresne situacije, saj omogoča lažji, varnejši in bolj zdrav način premoščanja travm, ne glede na to, ali gre za kronično ali akutno obliko.  Danes je splošno znano in tudi znanstveno dokazano, da lahko stresen način življenja vpliva  na hitrejše staranje in krajša življenje. Zdravljenju posledic stresa se nameni 20 milijard evrov na leto. Rodiola je odlično sredstvo za lajšanje negativnih posledic stresa.

 

Aktivne sestavine tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Koncentrat rožnega korena 100 mg
Cink 5 mg 50%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 do 3 kapsule dnevno med obrokom ali takoj po njem.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo:

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

120 kaps.

Title

Go to Top