Liquid Chlorophyll (473 ml)

54.90 

Tekoči Klorofil za naravno razstrupljanje telesa

Zeleni tekoči klorofil je zaradi učinka razkisanja primerno dopolnilo pri razstrupljanju ali dieti za razkisanje telesa. Deluje kot notranji deodorant in ima sposobnost nase vezati spojine, ki prispevajo k slabemu zadahu.

Opis

Klorofil, pridobljen iz lucerne, pomaga pri odstranjevanju strupenih snovi iz telesa, aktivne sestavine lucerne, tj. aminokisline, vitamini K, B in minerali, pa naše telo poživijo ter ga pomagajo znova napolniti z vitamini in minerali ter ustrezne ravni tudi vzdrževati.

Komu priporočamo:
  • Za obnovo ravnovesja pH v zakisanem telesu
  • Za terapije razstrupljanja
  • Kot pomoč pri prebavi
  • Kot notranji dezodorant v primeru neprijetnega zadaha
Pripravek za razkisanje

Klorofilin, ki rastlinam zagotavlja zeleno barvo, je izredno učinkovito sredstvo za razkisanje, saj lahko z njim ohranite ali obnovite ravnovesje kislega in alkalnega v telesu. Pomaga pri procesu razstrupljanja organizma, kar pa je prvi korak za odpravo celulita, preden znova skočite v vašo najljubšo poletno opravo. Tekoči klorofil je zaradi učinka razkisanja primerno dopolnilo pri razstrupljanju ali dieti za razkisanje telesa.

Klorofilin proti slabemu zadahu!

Imate slab zadah? Liquid Chlorophyll se je pokazal kot odlično sredstvo proti nevtralizaciji ustnega zadaha. Klorofil čisti toksine v krvnem obtoku in vsebuje antibakterijske in protivnetne lastnosti. Deluje kot notranji deodorant in ima sposobnost nase vezati spojine, ki prispevajo k slabemu zadahu. Eden od glavnih vzrokov za slab zadah so hlapne žveplove spojine. Tekoči klorofil deluje kot naravni deodorant – nevtralizira vonj, ki ga povzročajo bakterije in rezultat je takojšen svež zadah.

Aktivne sestavine na odmerek 5 ml: (Glej deklaracijo) *RDA:
Klorofilin 15 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 čajna žlička na dan (5 ml).
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Neaktivne Sestavine: prečiščena voda, rastlinski glicerin, aroma, olje klasaste mete, kalijev sorbat, citronska kislina.

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Klorofil še ni bil testiran na nosečnicah in doječih materah, zato lahko njegova uporaba med nosečnostjo in dojenjem poteka izključno pod nadzorom zdravnika. Če klorofil zaužijete, se lahko urin in blato obarvata zeleno, prav tako pa lahko povzroči razbarvanje jezika.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

473 ml.

Title

Go to Top