Cocoa Bean Extract (100 kapsul)

34.30 

Ni na zalogi

Ekstrakt kakava

Ekstrakt kakava in goji jagod v izdelku Cocoa Bean pomaga za boljše razpoloženje v stresnih obdobjih zaradi pomirjevalnih učinki kakava. Zadovoljstvo brez maščob ali sladkorja. Shujševalna dieta z visoko vsebnostjo kakava prispeva k uspešni izgubi telesne mase.

Ni na zalogi

Opis

Kakav za shujševalno dieto

Shujševalna dieta z visoko vsebnostjo kakava prispeva k uspešni izgubi telesne mase. Čeprav je težko vključiti čokolado z visoko vsebnostjo sladkorja v diete ali shujševalne diete ljudi z motnjami presnove ogljikovih hidratov, imamo zdaj rešitev, saj za uživanje v prednostih kakava ne potrebujemo več čokolade! Cocoa Bean brez sladkorja ali maščob pa vam lahko zmanjša potrebo za hrano (polifenoli kakava vplivajo na hormon sitosti).

Kakav v izdelku Cocoa Bean  ne vpliva le na vaše razpoloženje in na učinkovitost vašega živčnega sistema, saj imajo njegovi antioksidanti in druge aktivne sestavine tudi protivnetne učinke ter hkrati varujejo zdravje srčnožilnega sistema.

Komu priporočamo kakav:
  • V stresnih, napetih obdobjih, da ohranite ravnovesje
  • Kot naravni stimulant v primeru depresije ali utrujenosti
  • Za ohranjanje duševne svežine in izboljšanje spomina, zlasti v starosti
  • Za krepitev koncentracije v obdobju težkega duševnega dela ali obdobjih preizkusov znanja
  • Za vse, ki so na dieti

S kakavom proti stresu
Flavonoidi v kakavovih zrnih lahko vplivajo na raven serotonina v naših možganih, kar izboljšuje naše razpoloženje. Kofein zmanjšuje utrujenost in zaspanost. Teobromin spodbuja delovanje živčnega sistema in izboljša mentalne funkcije.  Druge aktivne sestavine kakava, kot so epikatehin, feniletilamin (sestavina, ki jo proizvaja tudi človeško telo in se pogosto omenja kot notranji amfetamin) ali magnezij, lahko vse pozitivno vplivajo na vaše mentalno stanje ter vam pomagajo preživeti nerazpoloženje in apatijo, ki ju povzroča stres.

Aktivne sestavine na 2 tablete/kapsule: (Glej deklaracijo) *RDA:
Izvleček kakavovih zrn 900 mg
Izvleček goji jagod 100 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
Priporočena dnevna količina je 1 kapsula dvakrat dnevno.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Če trpite za Gastroezofagealno refluksno boleznijo (GERB) se pred jemanjem izdelka posvetujte z zdravnikom! Obstaja nekaj zdravil, ki niso združljiva z goji jagodami, ki so prisotne v izdelku. Če jemljete varfarin (zdravilo za redčenje krvi), zdravila za uravnavanje krvnega tlaka ali zdravila za sladkorno bolezen, je bolje, da se jim izognete.V primeru alergije na cvetni prah oz. v primeru, da trpite zaradi alergij na določene rastline, bo mogoče bolje, da goji jagod ne uživate oz. se pred uživanjem izdelka posvetujte z vašim zdravnikom.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 kaps.

Title

Go to Top