Aquarion

1690.01 

Ni na zalogi

Ionizator vode

Ionizator vode Aquarion – vsak dan uživajte čisto vodo brez strupenih snovi. Aquarion proizvaja ionizirano alkalno ali kislo vodo, bogato s kisikom, vendar brez težkih kovin in strupov.

Ni na zalogi

Opis

Filter in ionizator vode Aquarion

Aquarion filtrira vodo iz vodovoda, jo ionizira, alkalizira, obogati s kisikom in zmanjšuje skupke vodnih molekul. Aquarion je eden izmed najboljših ionizatorjev na svetu, saj daje zdravo vodo s pozitivnim nabojem in s številnimi hidroksilnimi ioni, ki delujejo proti prostim radikalom in proti strupom v našem telesu.

Filter in ionizator vode Aquarion proizvaja vodo, ki ne vsebuje nečistoče, je varna za uporabo in obenem tudi alkalna. Z uživanjem alkalne vode lahko zaustavimo proces zakisanosti, ki se odvija v našem telesu, ga zasukamo v nasprotno smer ter obenem ohranimo vse vitalne funkcije telesa. Alkalno vodo lahko pridobivamo na različnih stopnjah in je izjemnega pomena tudi pri procesu razstrupljanja telesa.

Na začetku uživanja vode bo mogoče prišlo do večjega izločanja urina iz telesa, vendar pa se bo telo kmalu prilagodilo novim okoliščinam, izločanje urina pa ne bo več tako pogosto. Ionizirana alkalna voda ima tudi antioksidativne učinke ter odlično alkalizira naše telo, ki je največkrat zasičeno s kislo hrano in pijačami. Pomembno je vedeti, da v primeru rednega dnevnega uživanja ionizirane alkalne vode v količini, ki je manjša od 2 l ne smemo pričakovati izjemnih rezultatov. Lahko človek izloči iz telesa 2,5 l vode na dan (urin, znoj, hlapi, ki jih izdihujemo), zato ljudje v večini primerov nimajo večjih težav zaužiti 2 l vode na dan.

Alkalna voda

  • Vsem, ki želijo vsak dan uživati čisto vodo brez strupenih snovi
  • Vsem, katerih prehrana ne vsebuje zadostnih količin alkalizirajočih prehranskih izdelkov
  • V primeru prebavnih težav in refluksa
  • Pri dietah za čiščenje telesa
  • Kot dopolnilo pri zdravljenju vnetja dlesni ali ustnih okužb
  • Osebam, ki pogosto izvajajo stroge diete

Kisla voda

  • Vsem za zdravljenje kože in obraza
  • V obliki kapljic za nos za čiščenje zamašenega nosu
  • Voda višjih vrednosti pH se lahko uporablja v gospodinjstvu za sterilizacijo površin brez uporabe kemikalij

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 caps., 240 caps.

Title

Go to Top