Paraprotex (100 tablet)

39.90 

Zeliščni preparat proti parazitom, glistam in glivam

Paraprotex je naravni zeliščni pripravek z edinstveno sestavo proti parazitom, glivam, glistam (podančice). Ne uničuje naravne črevesne flore.
Na počitnice s sabo vzamite škatlico Paraprotexa.

Opis

ParaProtex je prehransko dopolnilo za otroke in odrasle ki na naravni način podpira obrambne procese telesa proti bakterijam, glivam, glistam, podančicam..

Izdelek zagotavlja učinkovito pomoč pri črevesnih okužbah, ohranja zdravo črevesno floro in preko črevesne sluznice krepi imunski sistem.

Med aktivne sestavine izdelka spadajo dobro znane sestavine, kot so olje semena grenivke, česen, oreh ali klinčki, pa tudi zelišča, ki se v ljudski medicini uspešno uporabljajo že stoletja, na primer rdeči jasmin, smola mire, češmin in pau d’arco.

Rdeči jasmin – rastlina, avtohtona v Indiji. Iz njenih listov izdelujemo mazilo. V ljudski medicini se uporablja zaradi sposobnosti delovanja proti virusom in parazitom.

Češmin ima dezinfekcijske lastnosti.

Mira krepi imunski sistem, ščiti jetra pred strupenimi snovmi in jim pomaga pri delovanju. Vsebuje veliko kalija, natrija, silicija, cinka in klora, ki telo očistijo od odpadnih snovi.

Klinčkovo olje – njegova aktivna učinkovita tvar evemol je močan antioksidant.

Oreh – njegova aktivna učinkovita tvar je juglon, ki je pomemben za zaščito pred zajedavci.

Seme grenivke je izjemno močan antiseptik; kljub temu ne škoduje okolju. Po drugi strani pa presenetljivo blago deluje na koristne črevesne bakterije.

Česen – njegova sestava, bogata z vitamini in minerali, je izjemno koristna za naše telo. V ljudski medicini se že stoletja uporablja proti zajedavcem, ki se lahko naselijo v črevesju.

Komu  priporočamo:
  • Vsem, ki želijo podpreti svoje telo v boju proti parazitom, bakterijam, virusom, glivam ali črevesnim okužbam
  • Vsem, ki želijo okrepiti svoj imunski sistem z vzdrževanjem zdrave črevesne flore
  • Vsem, ki se bojujejo s prebavnimi težavami, kot pomoč za normalno delovanje črevesja
  • Vsem, na dieti za razstrupljanje
  • Vsem, na počitnicah

Paraziti se nahajajo povsod okoli nas (zemlja, voda, zrak, hrana) in lahko zelo hitro vstopijo v naše telo. Posredno vplivajo na razvoj bolezni in slab imunski sistem (telesu črpajo vitamine, minerale, izločajo škodljive odpadke). Simptomi prisotnosti parazitev so izčrpanost, nespečnost, glavobol, bolečine v hrbtu in vratu, težave s prebavo, slabost in bruhanje. Paraprotex so tablete brez recepta proti parazitom z zeliščnimi rastlinami.

Paraprotex za počitnice

ParaProteX s svojimi sestavinami spodbuja prebavo in je lahko odličen dodatek pri razstrupljanju telesa.  Na počitnice s sabo vzamite škatlico Paraprotexa. Skrivnost njegovega uspeha je v tem, da vsebuje edinstveno sestavo zelišč, ki se že dolgo uporabljajo v tradicionalni medicini, kot so na primer olje semen grenivke, česen, oreh, klinčki in pau d’arco, ki naravno podpira zaščitne procese telesa proti bakterijam, glivam in virusom ter lahko pomaga pri stiku z neobičajno mikrofloro.

 

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Rdeči jasmin 150 mg
Azijski pelin v prahu 100 mg
Izvleček češmina 50 mg
Smola mirne 50 mg
Izvleček semena grenivke 25 mg
Česen v prahu 12,5 mg
Klinčkovo olje 50 mg
Izvleček pau d’arca (4:1) 50 mg
Črni oreh v prahu 37,5 mg
Orehovo olje 37,5 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
Trikrat po 1 do 2 tableti na dan ob zajtrku ali večerji.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Uporaba pripravka ne nadomešča zdravniškega pregleda in posveta pri zdravniku! Če v telesu opazite prisotnost črevesnih črvov ali drugih zajedavcev, takoj obiščite zdravnika.

*Krepko odebeljena sestavina v izdelku (orehi, orehovo olje) lahko povzroča alergije ali preobčutljivosti.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 tablet

Title

Go to Top