SambuRex 3+1 gratis

Original price was: 154.00 €.Current price is: 115.50 €.

Ni na zalogi

Sirup za krepitev imunskega sistema

Samburex je sirup za krepitev imunskega sistema odraslih in otrok, ki je zasnovan na črnem bezgu ter vsebuje tudi ehinacejo in astralagus.

Ni na zalogi

Opis

Samburex je sirup za krepitev imunskega sistema, ki je zasnovano na črnem bezgu ter vsebuje tudi ehinacejo in astralagus.  Dodatek je odličen v hladnih mesecih  ki spodbuja imunski sistem odraslih in otrok. Cvetovi črnega bezga se uporabljajo za sirupe, le redki pa vedo, da lahko ob pravilni pripravi uživamo tudi sadeže, ki pozitivno vplivajo na telo. V sodobni medicini ga uporabljajo že dolgo, večinoma proti prehladu in kašlju, pa tudi za spodbujanje prebave. Ehinaceja je eno najbolje poznanih zelišč, ki izvira iz travnatih ravninskih območij Severne Amerike. Indijanci so zelišče uporabljali za zunanjo kot notranjo uporabo za prehlad, rane in celo kačjih pikov. Astragalus je podobno priljubljen v kitajski medicini, kjer se že dolgo uporablja kot eden glavnih virov življenjske energije (či). Poleg zelišč smo formulo dopolnili še z vitaminom C in cinkom, ki prav tako krepita obrambni sistem.

Samburex ne uporabljajte v slučaju povišane telesne temperature nad 39C. Izdelka ne priporočamo osebam, občutljivim na križnice, osebam z avtoimunskimi boleznimi in/ali tistim, ki jemljejo imunosupresive. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 3 let. Priporočamo, da izdelek uporabljate največ 8 tednov. Po odprtju hranite v hladilniku.

 

Aktivne sestavine na odmerek 5 ml: (Glej deklaracijo) *RDA:
Izvleček črnega bezga 5000 mg
Patentirana mešanica 130 mg 50%
Vitamin C 100 mg 125%
Cink 5 mg 50%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 čajno žličko (5 ml) dnevno.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Izdelka ne priporočamo osebam, občutljivim na križnice, osebam z avtoimunskimi boleznimi in/ali tistim, ki jemljejo imunosupresive. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 3 let. Priporočamo, da izdelek uporabljate največ 8 tednov. Pred uporabo dobro pretresite. Po odprtju hranite v hladilniku.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

4 x 240 ml.

Title

Go to Top