C 300 Plus (120 tablet)

19.50 

Vitamin C 300 mg

Vitamin C 300 mg poleg šipka in bioflavonoidnega kompleksa vsebuje tudi visok odmerek vitamina C z zakasnjenim sproščanjem.

Opis

L-askorbinska kislina (vitamin C) v formuli z zakasnjenim sproščanjem poleg šipka in bioflavonoidnega kompleksa vsebuje tudi visok odmerek vitamina C 300 mg, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter zagotavlja vsakodnevno zaščito celic pred oksidativnim stresom.

Bioflavonoidi pridobljeni iz različnih vrst citrusov odlično dopolnjujejo učinke vitamina C, pomagajo telesu, da ga bolje absorbira in uporabi ter so izjemno učinkoviti antioksidanti.

Šipek ne daje izdelku le prijeten vonj (ki ga zaznajo naša čutila že ob odprtju embalaže), temveč je eden od najdlje uporabljenih virov vitamina C v tradicionalni medicini.

Komu priporočamo:

  • Vsem, za podporo imunskega sistema
  • Osebam, ki se ukvarjajo s športom, in tistim, ki opravljajo težka fizična dela, za zmanjšanje izčrpanosti
  • Vsem, ki imajo krvavitve iz dlesni
  • Osebam, ki doživljajo težke duševne napore, za podporo delovanja živčnega sistema
  • Starejšim in tistim, ki okrevajo po bolezni

Izdelek je pomemben tudi za sintezo kolagena in tako za vsa naša mehka tkiva- dlesni, ožilje, kožo in kosti. Pri hudem pomanjkanju vitamina C se pojavi skorbut, za katerega so značilne boleče, otečene in krvaveče dlesni, slabo celjenje ran, izčrpanost.A

Ena tableta izdelka C 300 zagotovi toliko Vitamina C kot 3 kg kivija ali banan

Aktivne sestavine tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
Vitamin C 300 mg 375%
Šipek 100 mg
Kompleks bioflavonoidov iz citrusov 30 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 tableta dnevno.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo:Vitamin C je občutljiv na toploto in svetlobo, kar je treba upoštevati pri shranjevanju. Če že kdaj imeli ledvične kamne, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Prekomeren vnos bioflavonoidov lahko povzroči drisko.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

120 tab.

Title

Go to Top