Shark Aid (90 tablet)

37.90 

Ni na zalogi

Za naravno obnovo hrustanca

Hrustanec morskega psa priporočamo za ljudi ki trpijo zaradi hemoroidov in luskavice. Hrustanec morskega psa je naravni vir hodroitin in glukozamin sulfata, naravne sestavine potrebne za obnovo hrustanca.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Shark Aid je prehranski dodatek, ki vsebuje hrustanec morskega psa. Aktivne sestavine hrustanca morskega psa prispevajo k boljšemu delovanju sklepov in normalni tvorbi hrustanca. Posebej je priporočljiv za športnike in ljudi, ki opravljajo težko fizično delo, pri katerem trpijo njihovi sklepi. Priporočamo ga tudi starejšim ljudem za pomoč pri zdravem delovanju sklepov in normalni tvorbi hrustanca. Hrustanec morskega psa se uporablja več kot 50 let v medicini.

Komu priporočamo:
  • Športnikom in osebam, ki opravljajo težka fizična dela
  • Osebam, ki imajo izredni napor na hrustanec
  • Starejšim za podporo normalnega delovanja hrustanca in ustrezno hondrifikacijo

Izdelek vsebuje oko 6% glukozamina ki je potreben za regeneracijo vezivnoga tkiva. Hondroitin sulfat predstavlja okoli 4% teže hrustanca in je eden izmed najbolj pomembnih komponent zdravja hrustanca.

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Hrustanec morskega psa 4,5 g
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
2 tableti pred obrokom trikrat na dan.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Če ste noseči, dojite ali okrevate po operaciji oz. trpite zaradi srčno-žilnih težav, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

90 tab.

Title

Go to Top