Super Soya Lecithin (250 kaps)

51.50 

Hrana za možgane in boljši spomin

Lecitin je naravna snov ki hrani možgane in izboljšuje spomin in zamanjša bolečine v sklepih. Lecitin je lipotrom (snov ki razgrajuje maščobo) in pomaga znižati holesterol.

Kategorija:

Opis

Sojin Lecitin je naravna snov, ki se nahaja tudi v našem telesu. Med drugim je lecitin tudi sestavina celične membrane in beljakovin, zato njegovo pomanjkanje škoduje organizmu.

Njegovi glavni sestavini sta holin in inozitol. Holin je pomemben pri presnovi holesterola. Ohranja ga v raztopljeni obliki, ter preprečuje, da bi se odlagal v jetrih in na žilnih stenah. Večina inozitola je shranjenega v človeških možganih. Sodeluje pri normalni funkciji možganov in živcev, mišic, kostnega mozga in črevesja.

Komu priporočamo:

  • Starejšim za ohranjanje mentalne svežine
  • Športnikom in osebam, ki opravljajo težko fizično delo, za zmanjšanje bolečine v sklepih

Naš spomin temelji na medsebojno povezanem in usklajenem delovanju različnih delov naših možganov. Za dobro pomnenje in izboljšane mentalne funkcije lahko poskusite tudi s proizvodom Soya Lecithin. Ste vedeli, da če lecithin uživamo skupaj z medom, spodbuja možgansko aktivnost?

Lecithin je priporočljiv za ljudi ki imajo bolečine v sklepih, ali pa so občutljivi na vremenske spremembe –  meteoropati, ter za ljudje ki skrbijo za lasje. Redno uživanje lecitina omogoča tistim, ki trpijo zaradi bolečin v sklepih, da se še naprej ukvarjajo z dejavnostmi, s katerimi se sicer zaradi bolečin nebi mogli.

 

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Sojin lecitin 1200 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 do 2 perli na dan.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Krepko odebeljena sestavina (soja) v izdelku lahko povzroča alergije ali preobčutljivosti.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

250 gel kaps.

Title

Go to Top