#BoostUp (30 kapsul)

31.50 

Tablete za koncentracijo in spomin

boostUp tablete za učenje, koncentracijo in spomin brez kofeina za vsakodnevno uporabo. Obvladajte današnji tempo življenja s pomočjo naravnih zeliščnih pripravkov!

Opis

boostUp prehransko dopolnilo  za učenje in koncentracijo  vsebuje že stoletja znane izvlečke zelišč, magnezij organskega izvora, vitamin B in lipide, s čimer spodbuja delovanje možganov, poveča mentalno zmogljivost, zbranost in spomin ter zmanjšuje tesnobo in stres. boostUp je spodbujevalec miselne zmogljivosti.

Indijsko zelišče bakopa se že v starodavni ajurvedski medicini uporabljali za spodbujanje delovanja možganov. Ta adaptogena antioksidativna rastlina izboljšuje spomin ter poveča koncentracijo.
Rastlino ginkgo biloba že tisočletja uporabljajo za izboljšanje kognitivnih funkcij. Zaradi njenega učinka na pretok krvi lahko naši možgani absorbirajo več hranilnih snovi in kisika, kar ima pozitiven učinek na spomin in mislene procese.

Za pravilno delovanje živčevja je potreben magnezij.
Pantotenska kislina (vitamin B5) lahko pomaga povečati mentalno zmogljivost, zmanjšati utrujenost, povečati toleranco na stres in izboljšati koncentracijo.

Komu  priporočamo:
  • Aktivnim mladim osebam, da bodo psihično na vrhu
  • Vsem z intelektualnimi poklici
  • Študentom za pomoč pri učenju
  • Starejšim, za izboljšanje kratkoročnega in dolgoročnega spomina ter upočasnitev poslabšanja kognitivnih procesov

Če želite hiter odgovor na mentalne izzive, obenem pa si želite tudi nemotenega spanca, kupite tablete za koncentracijo brez recepta #boostUp.

 

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Izvleček lista bakope (20:1) 100 mg
Magnezij (magnezijev malat) 30 mg
Fosfatidilserin 25 mg
Izvleček lista ginkgo biloba (50:1) 20 mg
Pantotenska kislina 2 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 kapsula dnevno.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Druge Sestavine:hidroksipropil metilceluloza, riževe luskine, riževi otrobi.

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Izdelek #boostUp uživajte z obrokom, da bi zmanjšali tveganje za blago nelagodje v prebavilih, ki ga lahko povzroči Bacopa monieri. V kolikor jemljete zdravila, zlasti za krvni tlak, zatiranje ali glukozo v krvi, se posvetujte s svojim zdravnikom, saj lahko ginko biloba vpliva na nekatera zdravila.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

30 kaps.

Title

Go to Top