E-protect nalepke (4 kosi)

45.01 

Zaščita pred sevanjem!

Nalepka E-Protect je privlačna zlata barvna nalepka proti sevanju, ki jo lahko nalepite neposredno na hrbtno stran elektronske naprave, kot so na primer mobilni telefon, tablični računalnik, prenosnik, televizor, zaslon, stacionarni računalnik ipd., da se zaščitite pred sevanjem te naprave.

Kategorija:

Opis

Elektrosmog je skupni izraz za vse elektromagnetne vplive, ki delujejo v določenem prostoru. Vse elektronske naprave in vsa električna omrežja oddajajo elektromagnetne valove. V zadnjih letih je zaradi močnega povečanja uporabe mobilnih elektronskih naprav in brezžične tehnologije povprečna oseba izpostavljena stalnemu in vse večjemu bremenu  elektromagnetnega sevanja.

Komu priporočamo:

  • Vsem, ki se želite zaščititi pred elektromagnetnim sevanjem naprav v vaši neposredni bližini

Izdelki E-PROTECT (E-Zaščita) iz družine CaliVitinih elektronskih naprav vam pomagajo zagotoviti zaščito pred elektromagnetnim sevanjem.

E-Protect nalepko nalepite neposredno na elektronsko napravo. Na zadnjo stran telefona, na prenosni računalnik, zaslon, mikrovalovno pečico, armaturno ploščo avtomobila itd. Poskrbite, da jo boste namestili na vse naprave, ki jih uporabljate.

Dodatne informacije

Pakiranje:

4 kosi

Title

Go to Top