Oregano Oil (30 ml)

25.90 

Olje origana

Olje origana uporabljamo za zunanjo in notarnjo uporabo. Origanovo olje lahko uporabite tudi kot del preventive, da se okužbi povsem izognete!

Opis

Origano danes najbolj poznamo kot začimbo, ki jo ljudje cenijo že tisočletja. Eterično olje origana se pridobiva iz stisnjenih listov te rastline – znanimi kot začimba – ki smo jo “vključili” v oljčno olje kot prenašalca snovi. Origano ima številne podvrste, nekatere izmed teh sploh niso prave rastline origana. Origanovo olje vsebuje dve glavni sestavini in sicer timol in karvakrol.

Komu priporočamo origanovo olje:

  • Za inhalacijo ali blažjih simptomov vnetja zgornjih dihalnih poti
  • Za notranjo uporabo v primeru prebavnih težav
  • Za zunanjo uporabo v primeru izpuščajev, pikov insektov in odrgnin

Izdelek je rumenkaste barve in ima značilen vonj, lahko pa ga uporabljamo tako za zunanjo kot na notranjo uporabo. Za zunanjo uporabo: v primeru manjših poškodb, pikov insektov, kot ustna vodica (v razredčeni obliki), itd. Na prizadeto območje nanesite le nekaj kapljic izdelka in ga nato nežno vmasirajte. Izdelka ne uporabljajte v primeru večjih poškodb ter naj ne pride v stik z očmi in genitalijami. Za notranjo uporabo: Priporočena uporaba: tri krat na dan po 4 kapljice (približno 0,17 ml) olja origana z žlico vode ali sadnega soka. Olje origana ima intenziven okus in lahko pri notranji uporabi povzroči povečano salivacijo, zato ga vedno uporabljajte v razredčeni obliki.

Aktivne sestavine na 4 kapljice: (Glej deklaracijo) *RDA:
Olje origana 13 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
4 kapljice tri krat na dan z majhno količino vode.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali s sluznicami! Nosečnice in doječe matere naj ne uživajo prehranskega dopolnila.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

30 ml.

Title

Go to Top