Pro-STP (60 kapsul)

46.50 

Zeliščne tablete za prostatu

Tablete Pro-STP za povečano prostato brez recepta. Priporoča se kot naravna pomoč za povečano prostato. Izvleček sagovca in letne koprive s protivnetnim in diuretičnim učinkom lahko zmanjšata simptome, ki jih povzročajo povečana prostate in vnetja.

Opis

Benigno povečanje prostate lahko povzroči neprijetne simptome pri moških (šibek curek seča, čakanje na začetek mokrenja, nekontrolirano kapljanje in uhajanje seča, pogosto mokrenje z nočnim vstajanjem in nepopolno izpraznjenje mehurja po mokrenju ), vendar jih je mogoče učinkovito lajšati z naravnimi preparati.

Naravna pomoč za povečano prostato

Pro-STP je edinstven rastlinski preparat, ki se uporablja pri težavah s prostato. Kombinacija izvlečka sagovca in letne koprive s protivnetnim in diuretičnim učinkom lahko zmanjšata simptome, ki jih povzročajo povečana prostate in vnetja. Kopriva je znana kot diuretik, obenem pa ima čistilni učinek in blagodejno vpliva na kožo ter normalno delovanje prostate. Cink in selen nista le odlična antioksidanta, ampak lahko prispevata tudi k pravilnemu delovanju moških spolnih organov. 

Komu priporočamo Pro-STP:

  • Moškim, ki imajo povečano prostato
  • Moškim po 40. letu starosti za preprečevanje težav s prostato

Po 45. letu ima težave s povečano prostato med 50 in 60 odstotkov moških, pri 80. letu pa že skoraj vsi. Zato je pomembno, da se zavedamo, da je zdrav način življenja in skrb za prostato zelo pomembna, saj lahko tako marsikatero nadlogo, kamor spada tudi povečana prostata preprečimo.

Aktivne sestavine na 2 tablete/kapsule: (Glej deklaracijo) *RDA:
Ekstrakt grmičaste palme 600 mg
Koncentrat koprivinih listov 300 mg
Laneno seme v prahu 300 mg
Kompleks fitosterolov (40 % beta sitosterola) 200 mg
Cink 30 mg 300%
Likopen 5 mg
Izvleček črnega popra (50:1) 2 mg
Selen 160 mcg 291%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
2 kapsuli dnevno.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Izdelek je namenjen izključno moškim. Ne priporočamo otrokom in ženskam, zlasti ne med nosečnostjo in dojenjem. Če jemljete pripravke z estrogenom ali antiepileptike, se pred uporabo tega izdelka posvetujte s svojim zdravnikom.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

60 kaps.

Title

Go to Top