Spirulina Chlorella Plus (100 tablet)

32.90 

Alga spirulina in chlorella za razkisanje

Izdelek vsebuje spirulino in chlorello  ki pripomorejo vsem kuram za razstrupljanje, razkisanje in kot tudi zniževanje telesne mase.

Opis

Spirulina klorela, poleg že dobro znane modrozelene alge (spirulino), vsebuje tudi še eno zelo dragoceno vrsto alge (chlorello). Vsebuje tudi pšenično travo in kalčke alfalfo, znane po svojih alkalnih učinkih, kot tudi patentirano mešanico, ki vsebuje naslednje odlične sestavine, na primer špinačo, brokoli, aloe vero in lutein.

Spirulina alga je zelo dragocen vir hranil; njena vsebnost beljakovin je lahko tudi do 70%. Poleg tega je spirulina bogata z vitamini skupine B, fitocianini, klorofilom, beta karotenom (vsebuje več betakarotena kot korenje) kot tudi z vitaminom E in z številnimi drugimi minerali.

Chlorella alga  je prav tako odličen vir visoko vrednih beljakovin (~ 60%), v maščobi topnih vitaminov, mineralov in vlaknin. Obe vrsti alg sta dobro znani po njuni visoki vsebnosti joda, kar je še posebej koristno v Evropi, saj je njen največji del siromašen z jodom; več kot polovica prebivalstva ima nizko raven joda. Jod je nujno potreben za proizvodnjo hormonov ščitnice, ustreznega metabolizma, procesa proizvodnje energije in lahko pomaga k ohranitvi zdravja las, kože in nohtov.  Še ena pomembna sestavina alg je že poznan klorofil, zaradi česar sta ti dve algi odlično dopolnilo za raztrupljanje in razkisanje telesa.

Komu priporočamo spirulino klorelo:
  • osebam s previsoko telesno težo,
  • za utrujene in izčrpane ljudi,
  • osebam, ki želijo povečati tonus in vitalnost,
  • vsem, ki želijo podpreti telesno vitalnost,
  • vsem, ki si želijo povečati energijo,
  • vsem, ki želijo ohranjati občutek sitosti,
  • osebam, ki želijo nadzirati svoj apetit,
  • vsem za ohranjanje normalne telesne teže,
  • vsem, ki želijo preprečiti razgradnjo škroba (če jeste normalno, vendar dobite manj energijske vrednosti – nerazgrajen škrob prehaja preko prebavnega trakta in podpira delovanje prebave.)

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Spirulina v prahu 250 mg
Klorela v prahu 250 mg 75%
Patentirana mešanica 140 mg
List lucerne v prahu 100 mg
Pšenična trava v prahu 100 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 tableta dnevno, zaužijte jo med obrokom ali takoj po njem.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Osebe s hipertiroidizmom naj se pred jemanjem tablet z algami posvetujejo z zdravnikom!

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 tablet

Title

Go to Top