Evening Primrose Oil (100 gel kapsul)

25.90 

Olje dvoletnega svetlina

Opis

Evening Primrose Oil – svetlinovo olje. To je rastlina, ki cveti ponoči in izloča olje, bogato z dvema nenasičenima maščobnima kislinama: linolno in gama-linolensko. Naše telo ju količinsko potrebuje veliko več, kot ju vnesemo s hrano. Obe večkrat nenasičeni maščobni kislini sta pomembni za uravnotežen potek mnogih presnovnih nalog v telesu. 

Komu priporočamo olje dvoletnega svetlina:
  • Vsem, ki želijo svojim lasem in koži povrniti mladostnost
  • Za hormonsko uravnoteženost pred menstruacijo
  • Ženskam v menopavzi

Zdravje kože

Olje svetlina je ena redkih snovi, ki izjemno pozitivno vpliva na kožni ekcem ter druga vnetja kože in sluznic. Svetlinovo olje zadržuje vlago v koži. Ker preprečuje nastanek akni in upočasnjuje njeno staranje, svetujemo nanašanje tega olja tudi direktno na obraz.

Aktivne sestavine tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
Olje dvoletnega svetlina, ki vsebuje 500 mg
Cis-linolna kislina 365 mg
Gama-linolna kislina 45 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 perla dnevno.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Nenasičene maščobne kisline so zelo občutljive na škodljive učinke prostih radikalov, zato je med uživanjem večjih količin dvoletnega svetlina priporočljivo dodajanje antioksidantov! Izdelka ne smejo uživati bolniki z epilepsijo!

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 gel caps.

Title

Go to Top