E-protect osebni paket

82.00 

 

Kategorija:

Opis

Vse elektronske naprave in vsa električna omrežja oddajajo elektromagnetne valove. V zadnjih letih je zaradi močnega povečanja uporabe mobilnih elektronskih naprav in brezžične tehnologije povprečna oseba izpostavljena stalnemu in vse večjemu bremenu  elektromagnetnega sevanja. Tega sevanja sicer ne vidimo, vendar lahko negativno vpliva na naše zdravje in počutje.

E-PROTECT OSEBNI PAKET vsebuje:

  • 1 kos E-Protect kartica in
  • 2 kosa E-Protect nalepka

E-Protect nalepko nalepite neposredno na elektronsko napravo. Na zadnjo stran telefona, na prenosni računalnik, zaslon, mikrovalovno pečico, armaturno ploščo avtomobila itd. Poskrbite, da jo boste namestili na vse naprave, ki jih uporabljate!

Za najboljše učinke morate E-PROTECT KARTICO hraniti blizu telesa. Namestite jo v žep, torbico ali denarnico. Priskrbite jo vsakemu družinskemu članu, še zlasti otrokom.

Komu priporočamo:

  • Vsem, ki se želite učinkovito boriti proti simptomom, ki se pojavljajo ob pretirani izpostavljenosti elektromagnetnemu sevanju, kot so: tesnoba, omotičnost, pordelost kože, težave s koncentracijo, depresija,
    utrujenost, glavoboli, občutki mravljinčenja in vročine, okvara spomina, slabost, palpitacija (pospešeno bitje srca), kožni izpuščaji, motnje spanja

Če trpite za katerim od naštetih simptomov in pri tem niti vi, niti vaš zdravnik, ne vesta, zakaj je temu tako, bi bilo vsekakor smiselno oceniti vašo izpostavljenost elektromagnetnemu sevanju in jo zmanjšati. Simptomi elektromagnetnega sevanja se s časom stopnjujejo. Po daljšem obdobju izpostavljenosti (navadno več let ali celo desetletij), se lahko manifestirajo bolezni, zato poskrbite za preventivo.

Opozorilo: (*RDA=Daily Value)Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

1 kos E-Protect disk, 1 kos E-Protect kartica in 2 kosa E-Protect nalepka

Title

Go to Top