Resveratrol (60 kapsul)

35.50 

Izvleček grozdnih pečk

Resveratrol s koencimom Q10.  Sestavine v izdelku pomagajo tudi pri zaščiti proti škodljivim učinkom prostih radikalov in lahko zaradi antioksidativnih sposobnosti upočasnijo proces staranja.

Kategorija:

Opis

Glavne aktivne sestavine so resveratrol, izvlečkom grozdnih pečk in koencim Q10. Najbolj znane sestavine izvlečka grozdnih pečk so flavonoidi, ki jih imenujemo oligomerni proantocianidi (OPC). Ti pa imajo antioksidacijski učinek, njihova najbolj poznana vloga je podpora žilnemu sistemu.
Koencim Q10 je odgovoren za oskrbo celic z energijo in sodeluje pri pretvorbi hranilnih snovi v energijo. Kombinacija koencima Q10 in resveratrola nima le lastnosti zaviranja staranja, ampak tudi spodbudajajoče učinke, da lahko lažje premagujemo težave v vsakdanjem življenju.

Komu priporočamo:

  • Vsem, ki želijo poskrbeti za zdravje srčno-žilnega sistema
  • Vsem, ki potrebujejo antioksidativno zaščito
  • Vsem, ki želijo uživati v koristnih učinkih resveratrola, ne da bi morali uživati alkohol
  • Vsem, ki živijo stresno življenje

Antioksidant iz grozdja ima izjemno moč na zdravje srca in ožilja. Znanost je to odkrila in potrdila z raziskovanjem francoskega paradoksa. Čeprav Francozi jedo mastno in redilno hrano, imajo izredno nizko smrtnost zaradi bolezni srca in ožilja, ki je sicer najpogostejši razlog smrti. Raziskave so pokazale, da njihov krvožilni sistem varuje resveratrol, ki ga uživajo v kakovostnem vinu. Z uživanjem čistega resveratrola, ki je 100% naraven, njegovo učinkovitost še povečamo, saj njegovega pozitivnega delovanja ne uničuje alkohol.

Ustavimo staranje z Resveratrolom

Zdravje ožilja in lepota sta tesno povezani. Žile so poti našega telesa, po katerih potujejo vsa mikrohranila – kisik, vitamini, minerali, lipidi in antioksidanti, ki vsak po svoje skrbi za posamezne dele telesa. Resveratrol prečisti te poti, zato vse hranljivo in dragoceno lažje doseže tudi najbolj odmaknjene in utrujene celice.

 

Aktivne sestavine tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Izvleček resveratrola (50 % transresveratrola) 100 mg
Izvleček grozdnih semen 50 mg
Koencim Q10 20 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 kapsula dnevno, zaužijte jo med obrokom, oz. takoj po njem.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Če trpite za katerimi od kroničnih bolezni ali redno jemljete zdravila, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano!

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

60 kaps.

Title

Go to Top