D Drops (30 ml)

23.00 

Vitamin D

Učinkovino izdelka D-drops, vitamin D3, smo pridobili iz izvlečka jeter polenovk in ji dodali naravno aromo. Odmerjanje je preprosto, izdelek lahko uživate pomešanega s hrano ali pijačo.

Opis

Kapljice vitamina D3

Izdelek D drops vsebuje kolekalciferol D3, najaktivnejšo obliko vitamina D, pridobljeno iz naravnih virov –jeter polenovke – z okusom pomaranče in limone, in je odličen za otroke, odrasle, nosečnice in dojenčke. Brez dodanih sladkorjev ali sladil. Brez umetnih arom ali barvil.

Komu priporočamo vitamin D:

  • Osebam, ki večino svojega časa preživijo v notranjih prostorih
  • Vsem, od najmajših do najstarejših
  • Vsakomur za ohranjanje imunskega sistema, saj vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema
  • Nosečnicam zaradi ustreznega razvoja kosti pri zarodku in zaščite lastnih kosti ter med dojenjem
  • Vsakomur za ohranjanje zdravih kosti
  • Vegetarijancem

Mnogi ne vedo, da bi morali za tvorbo zadostne količine vitamina D na soncu ležati vsak dan. Komu lahko to poleg alergije na sonce uspe? Tekoči vitamin D priporoča se ljudem ki imajo alergijo na sonce, prav tako pa za hitrejše okrevanje kože pri sončnih opeklinah – dolgotrajno izpostavljanje visokemu UV zračenju.

Tekoči vitamin D ima ključno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Nedavne študije so pokazale, da ima poleg prej znanih koristi tudi pomemben vpliv na imunski in srčnožilni sistem, da ga je težko vzeti v preveliki količini, njegovo pomanjkanje pa lahko poveča tveganje za razvoj več resnih bolezni. Teh dejstev nikakor ne gre zanemariti, po podatkih nekaterih študij pa vsaka druga oseba trpi za pomanjkanjem vitamina D!

Ena staklenička vsebuje do 300 odmerkov (upoštevajoč priporočeni dnevni odmerek – za odrasle so to 3 kapljice – 1200 I.E. na dan).

Aktivne sestavine na 0,1 ml/3 kapljice: (Glej deklaracijo) *RDA:
Vitamin D3 30 mcg 600%
Srednje verižni trigliceridi (MCT) 95 mg
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
3 kapljice (0,1 ml) vsak dan s pijačo.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Izdelek shranjujte stran od neposredne sončne svetlobe! Ne uporabljajte pri stanjih z visokimi koncentracijami serumskega kalcija (hiperkalcemija). V primeru ledvičnih kamnov in sarkoidoze, kakor tudi glede uporabe drugih izdelkov z vitaminom D, se posvetuje z zdravnikom. Pred uporabo izdelek dobro pretresite. Ne zmrzovati. Hraniti v tesno zaprtem originalnem vsebniku na sobni temperaturi, umaknjeno od sončne svetlobe in visoke temperature.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

30 ml.

Title

Go to Top