Vitamin E (100 gel kapsul)

13.90 

Vitamin za lepo kožo in mladostni izgled

Vitamin E  ima mnogo ugodnih učinkov na celotno telo, močan je antioksidant ki preprečuje staranje kože in deluje proti prostim radikalom.

Ob nakupu dveh ali več akcijskih izdelkov Super Mega 50, Immunvirex, Low Deuterium, ParaProtex, Ocean 21, Omega 3 Concentrate ali Super CoQ10 Plus na istem računu vam priznamo 15 % popust. Različne akcije in popusti se med seboj izključujejo.
Kategorija:

Opis

Vitamin E upravičeno imenujemo tudi vitamin mladosti. Zaradi njega smo videti mladi in se tako tudi počutimo. Vitamin E je močan antioksidant ki preprečuje staranje kožeE vitamin krepi obrambni mehanizem celic kože v boju proti prostim radikalom. Naravno ga vsebujejo rastlinska olja, tista z več nenasičenimi maščobami ga imajo več, saj tudi njih ščiti pred oksidacijo.

Komu priporočamo:
  • vsem, ki želijo ohraniti svoj mladosten videz
  • po bolezni in stanju šibkosti kot pomoč pri obnovi celic
  • po odrgninah in opeklinah za pospešitev procesov obnove kože
  • športnikom za pravilni razvoj mišic in za povečanje mišične zmogljivosti

E vitamin je tudi znan predvsem kot antioksidant, deluje proti prostim radikalom. Manj znano pa je, da pospešuje prevajanje signalov po živčnih poteh. Vitamin E, topen v maščobi, skrbi za vašo mentalno svežino: po podatkih 6 ­letne spremljevalne študije so pri osebah, ki so zaužile več vitamina E, zabeležili manj primerov Alzheimerjeve bolezni in poslabšanja mentalnih sposobnosti.

Aktivne sestavine na tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
Vitamin E 100 mg 833%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 mehka kapsula na dan.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Osebe, ki jemljejo sredstva proti strjevanju krvi, naj se pred uporabo izdelka posvetujejo z zdravnikom.

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

100 mehkih kaps.

Title

Go to Top